(Junior) Consultant Informatiebeveiliging

(Junior) Consultant Informatiebeveiliging

Heb jij het lef om organisaties te vertellen hoe het beter kan?

Werken bij

Als (Junior) Consultant Informatiebeveiliging zorg je dat organisaties door het hele land hun zaken rond informatiebeveiliging en privacy op orde hebben.

  • Je ondersteunt bij de risicoanalyse en implementatie van beheersmaatregelen
  • Je zorgt dat organisaties in control zijn en hun compliance kunnen aantonen
  • Je ondersteunt o.a. bij certificatie trajecten en het beheer erna
  • En je werkt voor mooie namen als VodafoneZiggo, Merkle en Macaw.

Hebben wij je interesse kunnen wekken? Lees dan vooral verder en bekijk de video over de week van Consultant Informatiebeveiliging Jasper!

De norm is niet het doel

Bij QSN geloven we dat de norm niet het doel is, maar het middel. We helpen organisaties niet bij het behalen van hun certificering om vervolgens tevreden achterover te leunen. Nee, we kruipen in hun huid. Stellen kritische vragen. Dagen uit. Halen de pijnpunten boven water. Lossen ze op. En krijgen de hele organisatie mee in onze oplossing. De certificering is daar een belangrijk onderdeel van. Maar het herkennen en oplossen van die pijnpunten, dát is de meerwaarde die wij onze klanten bieden.

Wat we verder belangrijk vinden?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 1 jaar ervaring met projectmanagement of als consultant
  • Je hebt affiniteit met data security en privacy
  • Heb je ervaring met AVG, ISO 27001 en / of NEN 7510 dan is dat een pré
  • Je kunt je prima redden in zowel het Nederlands als het Engels

Voldoe je hier niet aan, maar ben je bereid keihard te werken om je dit snel eigen te maken? We vinden drive en talent minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Overtuig ons met je motivatiebrief en we nodigen je graag uit voor een gesprek.

Drijfveren in plaats van competenties

Je werkt grotendeels zelfstandig binnen een prettig laagdrempelige organisatie waar iedereen elkaar snel weet te vinden. Onze klanten zitten door heel Nederland, dus je bent veel onderweg. Waar je woont in Nederland maakt niet uit. Je hoeft niet naar ons kantoor in Sassenheim te komen, 8x per jaar hebben we teamdagen ergens in Nederland en iedere maand zijn er donut dinsdagen waarbij we gezamenlijk werken op een centrale plek. Je deelt je eigen agenda in en we hechten aan een goede werk-privébalans. Thuis werken? Geen probleem. Zolang je maar zorgt dat je agenda op orde is en je geen deadlines mist.

Interesse?

Groeimogelijkheden te over, een uitgebreid onboarding programma, een prima salaris en natuurlijk een leaseauto, laptop en telefoon. Interesse? Mail je cv en motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment (marjelle@optimumrecruitment.nl). Je mag ook altijd bellen voor meer informatie (06-15156660).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.