Specialist QHSE

Specialist QHSE

“Ben jij de consultant die leidt en verleidt op het gebied van kwaliteit en veiligheid?”

Werken bij

Als QHSE-consultant zorg je dat organisaties door het hele land hun zaken rond kwaliteit en veiligheid op orde hebben.

 • Je ondersteunt bij de risicoanalyse en implementatie van concrete verbetervoorstellen
 • Je zorgt dat organisaties in control zijn en hun compliance kunnen aantonen
 • Je ondersteunt bij het gehele traject naar certificatie en het beheer erna
 • En je werkt voor mooie namen als T-Mobile, Staatsbosbeheer, Hogeschool Utrecht, NedTrain

Interessant? Lees dan vooral verder.

De norm is niet het doel

Bij QSN geloven we dat de norm niet het doel is, maar het middel. We helpen organisaties niet bij het behalen van hun certificering om vervolgens tevreden achterover te leunen. Nee, we kruipen in hun huid. Stellen kritische vragen. Dagen uit. Halen de pijnpunten boven water. Lossen ze op. En krijgen de hele organisatie mee in onze oplossing. De certificering is daar een belangrijk onderdeel van. Maar het herkennen en oplossen van die pijnpunten, dát is de meerwaarde die wij onze klanten bieden.

Pipi Langkous

Een consultant bij QSN is daarom meer dan een expert op het gebied van een bepaalde norm. Je bent intrinsiek geïnteresseerd in de drijfveren van je klanten en de branche waarin ze werkzaam zijn. Je weet dat er naast ISO nog twintig andere zaken zijn die net zoveel – of meer – van hun aandacht vragen. Je daagt uit, maar blijft sensitief en diplomatiek. Je werkt pragmatisch aan de oplossing en houdt niet bureaucratisch vast aan de norm. Je weet op een persoonlijk niveau contact te leggen en je weet hoe je mensen mee moet krijgen.

Een consultant bij QSN is bovendien een Pipi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.’ Gaat het mis? Dan los je het op. En je durft daarbij om hulp te vragen als dat nodig is. Wat je in ieder geval niet doet, is je leermomenten verdoezelen. Bij QSN schamen we ons voor stilstand, niet voor groei. In dit blog vertelt consultant Christine Santing over haar werk.

Wat we verder belangrijk vinden?

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • MVK of HVK afgerond? Dat is helemaal mooi!
 • Minimaal 2 jaar ervaring met projectmanagement, bij voorkeur op gebied van kwaliteit, milieu of arboveiligheid
 • Je hebt persoonlijke ervaring met audits en zelf procesbeschrijvingen samengesteld
 • Je hebt gewerkt met ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en VCA
 • Bekendheid met schema’s als Veiligheidsladder en MVO Prestatieladder? Da’s een pre
 • Je kunt je prima redden in zowel het Nederlands als het Engels

(Voldoe je hier niet aan, maar ben je bereid keihard te werken om je dit snel eigen te maken? We vinden drive en talent minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Overtuig ons met je motivatiebrief en we nodigen je graag uit voor een gesprek.)

Drijfveren in plaats van competenties

Je werkt grotendeels zelfstandig binnen een prettig laagdrempelige organisatie waar iedereen elkaar snel weet te vinden. Onze klanten zitten door heel Nederland, dus je bent veel onderweg. Je deelt je eigen agenda in en we hechten aan een goede werk-privébalans. Thuis werken? Geen probleem. Zolang je maar zorgt dat je agenda op orde is en je geen deadlines mist.

We hebben een uitgebreid onboardingprogramma en een uniek ontwikkeltraject dat focust op persoonlijke drijfveren in plaats van competenties. We werken met een rollenprofiel van vier rollen en vier groeiniveaus per rol. Groeimogelijkheden te over, dus. Verder krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en telefoon. En natuurlijk hebben we een goede pensioenregeling en uitgebreide scholings- en trainingsfaciliteiten.

Laat van je horen

We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën over kwaliteit en veiligheid en hoe je deze functie zou invullen. Stuur je cv en motivatie naar Marjelle Vink.
Marjelle is niet in dienst bij QSN, maar werkt met ons al langere tijd samen op het gebied van recruitment. Zij kent onze organisatie en kan je meer vertellen over de vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.