(Junior) Consultant QHSE

(Junior) Consultant QHSE

"Ben jij iemand met lef en klaar voor de 2e stap in je carrière?"

Werken bij

Heb jij het in je om een goede consultant te worden? Ben je nieuwsgierig van aard en vind je het een uitdaging om bij diverse organisaties binnen te kijken en echt van toegevoegde waarde te zijn? Als Consultant QHSE zorg je dat organisaties door het hele land verbeteringen kunnen realiseren op het vlak van kwaliteit, milieu en arboveiligheid. In deze afwisselende rol voer je o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Je ondersteunt organisaties bij het gehele traject naar certificatie en het beheer erna
  • Je voert audits en onderzoeken uit met betrekking tot kwaliteit, milieu en arboveiligheid
  • Je helpt bij de beoordeling van risico’s, het doorvoeren van proces verbeteringen en het geven van training
  • En je werkt voor mooie namen als T-Mobile, Staatsbosbeheer, KLM en NS

Hebben wij je interesse kunnen wekken? Lees dan vooral verder en bekijk de video over de week van Consultant Lianne:

De norm is niet het doel

Bij QSN geloven we dat de norm niet het doel is, maar het middel. We helpen organisaties niet bij het behalen van hun certificering om vervolgens tevreden achterover te leunen. Nee, we kruipen in hun huid. Stellen kritische vragen. Dagen uit. Halen de pijnpunten boven water. Lossen ze op. En krijgen de hele organisatie mee in onze oplossing. Kunnen demonstreren dat een organisatie voldoet aan de gestelde eisen is daar een belangrijk onderdeel van. Maar het herkennen en oplossen van pijnpunten, dát is de meerwaarde die wij onze klanten bieden.

Pipi Langkous

Een consultant bij QSN is daarom meer dan een expert. Je bent intrinsiek geïnteresseerd in de drijfveren van je klanten en de branche waarin ze werkzaam zijn. Je weet dat er nog twintig andere zaken zijn die net zoveel – of meer – van hun aandacht vragen. Je daagt uit, maar blijft sensitief en diplomatiek. Je werkt pragmatisch aan de oplossing en houdt niet bureaucratisch vast aan de norm. Je weet op een persoonlijk niveau contact te leggen en je weet hoe je mensen mee moet krijgen.

Een consultant bij QSN is bovendien een Pipi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.’ Gaat het mis? Dan los je het op. En je durft daarbij om hulp te vragen als dat nodig is. Wat je in ieder geval niet doet, is je leermomenten verdoezelen. Bij QSN schamen we ons voor stilstand, niet voor groei. In dit blog vertelt consultant Christine Santing over haar werk.

Wat we verder belangrijk vinden?

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
  • Intrinsieke belangstelling in mensen, processen en duurzaamheid
  • 2 jaar tot 5 jaar ervaring met project- en kwaliteitsmanagement
  • Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met audits, ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001, maar dit is geen eis
  • Dat je nieuwe dingen durft aan te pakken en weet af te maken
  • Dat je je prima kunt redden in zowel het Nederlands als het Engels

Voldoe je hier niet aan, maar ben je bereid hard te werken om je dit snel eigen te maken? We vinden drive en talent minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Overtuig ons met je motivatiebrief en we nodigen je graag uit voor een gesprek. Een referentiegesprek en een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Drijfveren in plaats van competenties

Je werkt grotendeels zelfstandig binnen een prettig laagdrempelige organisatie waar iedereen elkaar snel weet te vinden. Onze klanten zitten door heel Nederland, dus je bent veel onderweg. Waar je woont in Nederland maakt niet uit. Je hoeft niet naar ons kantoor in Sassenheim te komen, 6x per jaar hebben we teamdagen in Nederland. Je deelt je eigen agenda in en we hechten aan een goede werk-privébalans. Thuis werken? Geen probleem. Zolang je maar zorgt dat je agenda op orde is en je geen deadlines mist.

Groeimogelijkheden te over, we werken met de rollenprofielen van Baarda. Daarnaast bieden we een onboardingprogramma, een prima salaris en natuurlijk een leaseauto, laptop en telefoon.

Laat van je horen

Interesse? Mail je cv en motivatie naar Marjelle Vink (marjelle@optimumrecruitment.nl) van Optimum Recruitment. Marjelle is niet in dienst bij QSN, maar werkt met ons al langere tijd samen op het gebied van recruitment. Zij kent onze organisatie en kan je meer vertellen over de vacatures. Je mag ook altijd bellen voor meer informatie (06-15156660).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.