Onze diensten

Interview met Lianne Brugman

Kopje koffie met Lianne

Account Executive bij QSN

Lianne is sinds januari 2021 in dienst bij QSN. We zijn benieuwd naar haar eerste maanden in de rol van Account Executive. Tijd voor een digitaal koffiemomentje!

Hoe drink jij je koffie?

“Zwart! Maar alleen in de ochtend. In de middag ben ik meer een theeleut.’”

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er uit?

“Eigenlijk is geen dag hetzelfde. Het is altijd een mix tussen klantcontacten en administratieve werkzaamheden. Ons CRM systeem is de basis, daar komt alles in samen. Als een nieuwe of bestaande klant ons mailt of belt, zet ik eerst de gegevens in het CRM systeem. Vervolgens ga ik het gesprek aan om de klantvraag helder te krijgen. We bieden expertise op veel verschillende fronten. Het is daarom ook mijn rol om het juiste advies te geven. Indien een zorginstelling contact op neemt, past NEN 7510 misschien beter dan ISO 27001. Zodra de klantvraag helder is werk ik een voorstel uit. Volgt er een akkoord, zorg ik voor de juiste match tussen Consultant en klant. Tussentijds en in de afrondende fase spreek ik beide partijen over de voortgang en tevredenheid.”

Hoe is het om te werken in het sales- en marketingteam?

“Heel erg prettig! Het is super fijn dat je met collega’s kan klankboarden over de juiste oplossingen voor klanten. Als je nieuw bent, en zeker nu op afstand in coronatijd, is het belangrijk dat je zelf initiatief neemt als je hulp nodig hebt. Als ik ergens aanvullende kennis nodig heb, helpen de collega’s mij echt verder.”

Kan je iets vertellen over de inwerkperiode?

“Ik heb diverse normkennistrainingen gevolgd, zodat ik goed begrijp welke dienstverlening we aanbieden. Ook luister ik geregeld mee bij salesgesprekken, handig om te zien hoe mijn collega’s het aanpakken. Gemaakte voorstellen worden doorgenomen met een ervaren collega en elke dag leer ik weer bij. Zo leuk! Ik kijk ook ontzettend uit naar volgende week. Dan volg ik samen met diverse nieuwe Consultants een training rondom consultancy vaardigheden. Handig om ook die basis mee te krijgen en deze collega’s direct beter te leren kennen.”

Waar moet de toekomstige Account Executive aan voldoen?

“Je moet administratief vaardig zijn, overzicht kunnen bewaren en de handen uit de mouwen willen steken. Learning on the job in een veilige omgeving, dat moet wel bij je passen. En gezelligheid vinden we belangrijk. Leuk als je er ook bent tijdens de (digitale) personeelsuitjes en maandelijkse borrels.”

Meer weten over werken bij QSN?

“Zie jij het ook wel zitten om te werken bij QSN? We zoeken nog een Account Executive! Bekijk hier de vacature. Je mag ook altijd even bellen of appen met Corporate Recruiter Marjelle, via 06-15156660

Bekijk onze vacatures!