Video, animatie en illustratie

Beeldcommunicatie

De wensen van jouw organisatie, optimaal vormgegeven in beelden!

We leven in een snelle wereld vol met invloeden en prikkels van buitenaf. Mensen krijgen daarbij veel content te verwerken, terwijl het brein juist visueel is ingesteld. Een handige manier om met jouw boodschap de aandacht te trekken is door het inzetten van beeld in de vorm van een video, animatie of illustratie. Door het gebruik van beeldcommunicatie blijft de tekst en boodschap namelijk veel beter hangen. Beeldcommunicatie is makkelijk te consumeren, dit maakt het een laagdrempelig en effectief middel. Een video, animatie of illustratie is de manier om kennis of instructies op een leuke en heldere manier over te brengen naar klanten of medewerkers. Daarnaast is video persoonlijk, duidelijk en eenvoudig. Meer weten over beeldcommunicatie? Bekijk onze factsheet!

Dienstverlening QSN

QSN kan jouw organisatie diverse diensten bieden, zoals:

  • Implementatie video of animatie. Dit is ter ondersteuning van de implementatie van een managementsysteem, bijvoorbeeld om bewustwording te vergroten of uitleg te geven over beleid.
  • Instructie video of animatie. Dit kan worden ingezet voor de uitleg van een proces.
  • Informatieve video of animatie. Dit kan worden ingezet voor het verbeteren van de algemene kennis. Denk dan bijvoorbeeld aan toolboxen en lessons learned.
  • Informatieve illustraties. Dit kan gebruikt worden om kennis te verbreden of ter ondersteuning bij het uitleggen. Denk aan bijvoorbeeld brochures, posters en flyers.

Binnen QSN hebben we een eigen Mediavormgever. Op basis van het doel wordt een gericht plan van aanpak gemaakt. Samen bouwen we aan het concept dat bij de wensen en verwachtingen van jouw organisatie aansluit. Jouw wensen, onze creatieve kijk en expertise.

Zodra het concept staat schrijven wij voor de video, animatie of illustratie altijd een scenario of script. Bij animatie wordt er ook een storyboard gemaakt om een beeld te krijgen over het eindresultaat. Daarna gaan we aan de slag met animeren. In deze fase brengen we de animatie tot leven. We laten alle tot nu toe statische illustraties bewegen en timen de bewegingen en overgangen op de muziek, voice-over of tekst. Na de laatste finishing touch leveren wij de productie op in de gewenste vorm en is er een herzieningsmogelijkheid.

Nieuwsgierig naar succesverhalen en alle mogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

Voorbeeldvideo’s intern QSN

Binnen QSN maken we al langere tijd gebruik van video’s. Dit doen we bijvoorbeeld voor onze campagnes en het werven van nieuwe medewerkers. Bekijk hier enkele voorbeelden:

QSN animatievideo, EED Energie-Audits

QSN animatievideo, risico’s informatiebeveiliging:

QSN video, Gezond en Veilig Werken met TCR

QSN vlogt #05, op pad met kennisexpert Ann

QSN video, vernieuwde NEN7510:2017

QSN sfeervideo Lunch & Learn Energiemanagement

QSN sfeervideo workshop draagvlak, door trainer Madelon

QSN campagnevideo Energiemanagement, door consultants Ann en Annette

X-MAS homevideo door alle QSN’ers

De interne audit training, QSN vlogt #03 door consultant Madelon

Kudde paarden als managementsysteem, QSN talks door salesconsultant Liesbeth

In was en crossfit box, QSN vlogt #02

Auditmethodiek op de schop! QSN talks door consultant Tessy