Informatiebeveiliging & AVG

De snelgroeiende normen ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402

Naast belangrijke voordelen kleven er aan het digitaliseren van informatie ook verschillende nadelen. Denk aan privacy: hoe waarborg je bijvoorbeeld de veiligheid van gevoelige privégegevens van consumenten, patiënten of cliënten? En hoe bescherm je de continuïteit van de dienstverlening tegen de uitval van bedrijfsnetwerken? Onze consultants helpen je bij het voldoen aan de internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging. Hiermee voldoet jouw organisatie ook meteen aan de wettelijke eisen, zoals de Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst.

ISO 27001

De snelgroeiende internationale norm voor informatiebeveiliging.

Lees meer >

NEN 7510

De Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg.

Lees meer >

AVG / GDPR

Privacy volgens AVG / GDPR.

Leer meer >

ISAE 3402

De waarborg dat processen die uitbesteed zijn, aantoonbaar ‘in control’ zijn.

Lees meer >

Referenties

“Dit certificaat toont onze professionaliteit en laat zien dat wij privacy serieus nemen.”

“Dit certificaat toont onze professionaliteit en laat zien dat wij privacy serieus nemen. We zijn samen met QSN de uitdaging aangegaan om dit nieuwe certificaat voor ons tot een succes te maken.”

Lees meer

“Zonder begeleiding van QSN was het veel moeilijker geworden.”

“Zonder begeleiding van QSN was het veel moeilijker geworden. De aanpak die QSN hanteert voor ISO 9001 en ISO 27001 sprak ons ook gewoon aan. Er lag direct een concreet verhaal op tafel.”

Lees meer

“Je kunt een certificatietraject op twee manieren aanvliegen: omdat het moet of omdat je beter wilt worden. Wij hebben het heel duidelijk gedaan om ons te verbeteren. Ons pragmatisme werd direct omarmd door QSN”

Lees meer

“QSN heeft ons uitstekend begeleid bij het succesvol behalen van drie normen. QSN werkt volgens een strakke en duidelijke planning. Wij hebben zeer prettig samengewerkt met de QSN medewerkers, die inhoudelijk van de hoed en de rand weten.”

Lees meer

“Naar aanleiding van de prettige website en een goed eerste gesprek zijn wij gestart met QSN. De werkwijze van QSN hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij zijn erg positief over hoe het traject is aangepakt en hoe wij als organisatie hiermee om zijn gegaan.”

Lees meer

Laatste nieuws

Boetes in kader van AVG

Defunctionaris.nl heeft een overzicht gepubliceerd met alle handhavingsmaatregelen die door de Au...

Lees meer >

QSN Interview: Ron in 30 dagen op de fiets naar Rome

Interview met: Ron Wijling Hoe ben je op het idee gekomen om naar Rome te gaan fietsen? ‘’Ik word...

Lees meer >