Milieu & energiemanagement

Energie-audit, ISO 14001, ISO 50001, CO2- en MVO Prestatieladder

Steeds meer organisaties zien in dat we de aarde in bruikleen hebben voor onze kinderen en kleinkinderen. Ondernemers willen niet alleen maar winst maken, maar ook maatschappelijk een bijdrage leveren. Organisaties verduurzamen de bedrijfsvorming en kiezen er steeds vaker voor om zaken te doen met andere duurzame bedrijven in de keten. Gestructureerde aandacht voor duurzaamheid en milieu worden steeds belangrijker. Onze consultants staan daarom ook voor organisaties klaar om te helpen op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Welke certificering?

Certificering is waardevol voor iedere organisatie, maar iedere organisatie is anders. Op het gebied van duurzaamheid en milieu hebben de consultants van QSN veel ervaring met het geven van gestructureerde aandacht volgens ISO 14001 voor milieumanagement, CO2-Reductiemanagement met ISO 14001, ISO 50001 voor energiemanagement en het uitvoeren van Energie-audits. Lees voor meer informatie over deze internationale duurzaamheids- en milieunormen ook onze whitepapers op de website.

Wij vertellen je natuurlijk ook graag meer over de verschillen en welke certificering het best bij jouw organisatie en doelen past.

ISO 14001

De internationale standaard voor milieu.

Lees meer >

ISO 50001

De internationale norm voor energiemanagementsystemen.

Lees meer >

MVO-Prestatieladder

De Prestatieladder voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Lees meer >

CO2-Prestatieladder

De Prestatieladder die organisaties stimuleert om CO2-bewust te handelen.

Lees meer >

Energie-audit

Het creëren van bewustwording ten aanzien van energieverbruik.

Lees meer >

Referenties

“QSN past bij ons. Nu we een paar jaar samenwerken, zie ik nog steeds dat hun grondhouding de juiste is.”

“QSN past bij ons. Nu we een paar jaar samenwerken, zie ik nog steeds dat hun grondhouding de juiste is. Staatsbosbeheer is net als ieder bedrijf, maar ook zo verschillend als ieder bedrijf. De consultants van QSN voelen dat heel goed aan. Een prettige samenwerking!”

Lees meer

“Onze leverancier raadde QSN aan. Dat bleek een perfecte suggestie. Wij vonden het zeer nuttig om met een ervaren partner als QSN samen te werken. Zij begrijpen wat we zoeken, welke wensen we hebben en pakken dit goed op.”

Lees meer

‘De constante toewijding vanuit QSN was voor ons essentieel. QSN heeft hierin bewezen strikt en objectief te kunnen beoordelen of er wordt voldaan aan certificeringseisen. Daarbij matcht de kundige en informele werkwijze van de QSN consultant goed met onze eigen werkwijze.”

Lees meer

Laatste nieuws

Klimaatwedstrijd

Wist je al dat het kabinet 80 miljoen euro beschikbaar stelt om klimaatideeën met spoed uit te vo...

Lees meer >

QSN blog: Heb ook aandacht voor wat wel goed gaat

Door: Tessy Derks Als men aan Arboveiligheid denkt, wordt al snel gedacht aan de negatieve risico...

Lees meer >

Veiligheidsladder verplicht in bouw vanaf 2021

Wist je al dat de Veiligheidsladder vanaf 2021 als verplichting wordt opgenomen in veel aanbested...

Lees meer >