Aan de slag met ISO 9001!

Leer de internationale norm voor kwaliteit meteen toepassen binnen jouw organisatie!

Beschikbare data

Een praktische ISO 9001 training

Deze praktische incompany training is bestemd voor organisaties die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 9001-norm. De organisatie waar je werkt beschikt bijvoorbeeld nog niet over een kwaliteitsmanagementsysteem, werkt er pas sinds kort mee of bereidt zich voor op certificatie.

Waarom organisaties voor een training door QSN kiezen

De trainers van QSN zijn werkzaam in de praktijk en ze genieten er van kennis met je te delen. Bij een training van QSN ligt de focus niet op gortdroge feitjes en regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar op een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie.

Wat je gaat leren over kwaliteitsmanagement

•    Inzicht in de eisen van de ISO 9001-norm
•    Normeisen vertalen naar jouw eigen organisatie
•    Beter begrip ontwikkelen van ‘risicogebaseerd denken’
•    ISO 9001 toepassen in relatie tot procesmanagement
•    Inzicht in de wijze van beoordelen door een certificerende instelling

Tijdens de training gaan we aan de slag met de ISO 9001-norm. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen zodat je de opgedane kennis meteen in jouw eigen organisatie kunt toepassen. We beginnen met de achtergronden en principes van kwaliteitsmanagement. Vervolgens gaan we in op de normeisen en hoe je deze vertaalt naar je eigen organisatie. Daarbij staan we uitgebreid stil bij de context van de organisatie en het in kaart brengen van risico’s. Tot slot bekijken we de beoordelingssystematiek die een certificerende instelling toepast.

Is jouw organisatie al ISO 9001-gecertificeerd?

Is jouw organisatie al gecertificeerd, maar wil je toch meer leren over de ISO 9001-norm? Ook dan is dit ook een geschikte training. Het is immers verstandig om regelmatig je eigen uitgangspunten te toetsen aan de norm.

De details

Bij QSN geloven we in trainingen die helemaal zijn afgestemd op jouw organisatie. Deze ISO 9001 training bieden we daarom incompany aan. Neem contact op en we vertellen graag alles over de mogelijkheden!

Schrijf je nu in!