Aan de slag met ISO 9001!

Leer de internationale norm voor kwaliteit meteen toepassen binnen jouw organisatie!

Beschikbare data

€ 495,- excl btw. p.p.

Wie ook komt naar deze training over ISO 9001

Deze praktische training is bestemd voor kwaliteitsfunctionarissen die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 9001-norm. De organisatie waar je werkt beschikt bijvoorbeeld nog niet over een kwaliteitsmanagementsysteem, werkt er pas sinds kort mee of bereidt zich voor op certificatie. Deze training is ook geschikt voor wie kwaliteitsfunctionaris wil worden. Onze trainingen worden veelal bijgewoond door onze klanten. Hierdoor is er veel ruimte voor het delen van ervaringen.

Waarom deelnemers voor een training bij QSN kiezen

De trainers van QSN zijn werkzaam in de praktijk en ze genieten er van kennis met je te delen. Bij een training van QSN ligt de focus niet op gortdroge feitjes en regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar op een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie.

Wat je gaat leren over kwaliteitsmanagement

•    Inzicht in de eisen van de ISO 9001-norm
•    Normeisen vertalen naar jouw eigen organisatie
•    Beter begrip ontwikkelen van ‘risicogebaseerd denken’
•    ISO 9001 toepassen in relatie tot procesmanagement
•    Inzicht in de wijze van beoordelen door een certificerende instelling

Tijdens de training gaan we aan de slag met de ISO 9001-norm. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen zodat je de opgedane kennis meteen in jouw eigen organisatie kunt toepassen. We beginnen met de achtergronden en principes van kwaliteitsmanagement. Vervolgens gaan we in op de normeisen en hoe je deze vertaalt naar je eigen organisatie. Daarbij staan we uitgebreid stil bij de context van de organisatie en het in kaart brengen van risico’s. Tot slot bekijken we de beoordelingssystematiek die een certificerende instelling toepast.

Is jouw organisatie al ISO 9001-gecertificeerd?

Ben je kwaliteitsfunctionaris in een gecertificeerde organisatie en wil je meer leren over de ISO 9001-norm? Ook dan is dit ook een geschikte training. Het is immers verstandig om regelmatig je eigen uitgangspunten te toetsen aan de norm, experts en andere aanwezige deelnemers uit gecertificeerde organisaties.

De details

Duur: 1 dag (van 9.30 tot 17.00 uur)
Aantal deelnemers: 4-12 deelnemers*
Kosten: € 495,- per deelnemer (exclusief btw)

* Bij onvoldoende deelnemers kan het zo zijn dat QSN in overleg de training annuleert en/of verplaatst.
In dat geval zullen wij uiterlijk twee weken van tevoren contact opnemen om deze situatie te bespreken.

Incompany training

Behoefte aan trainingsopdrachten helemaal afgestemd op jouw organisatie? Dan is het wellicht interessant om deze training incompany te organiseren. Neem contact op en we vertellen graag alles over de mogelijkheden!

De trainer

Deze praktische ISO 9001 training wordt gegeven door trainer Tessy Derks.

Tessy Derks

Schrijf je nu in!