Praktische training voor Interne Auditors

Beginnende auditoren leren hoe interne audits organisaties verder helpen!

Beschikbare data

€ 495,- excl. btw p.p.

Deze beginnende auditoren komen ook naar deze training

Heb je weinig of geen ervaring met het uitvoeren van interne audits en wil je daar eens goed induiken? Dan is deze praktische training voor (beginnende) interne auditors uitermate geschikt voor jou. Deze training richt zich namelijk speciaal op proceseigenaren, stafmedewerkers en interne auditors die in de nabije toekomst audits zullen gaan uitvoeren in relatie tot een bestaand managementsysteem.

Waarom deelnemers voor een training bij QSN kiezen

Bij een training van QSN ligt de focus niet op gortdroge feitjes en regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar op een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie. Deze training wordt gegeven door trainer Madelon de Wit. Zij heeft jarenlange praktijkervaring in het uitvoeren van interne audits. Ze geniet met volle teugen als de trainingsdoelen van de deelnemers worden behaald!  

Wat je gaat leren over interne audits

•    Inzicht in de rol van de interne auditor
•    Verwerven van praktische vaardigheden om audits uit te voeren
•    Kunnen signaleren van belangrijke verbeterpunten in de bedrijfsvoering
•    Correct rapporteren van bevindingen om zo verbeteringen te stimuleren

Deze training heeft de ISO 19011-richtlijn voor het uitvoeren van audits als basis. We beginnen met de achtergronden van interne audits en jouw rol als interne auditor. Vervolgens staan we stil bij het hele proces van voorbereiding, uitvoering en rapportage tot de follow-up.
Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen en rollenspellen. Zo behandelen we een waarheidsgetrouwe casus waarbij de procedures en formulieren al zijn ingevuld. Op deze manier leer je de opgedane kennis meteen in je eigen organisatie toepassen.

De details

Duur: 1 dag (van 9.30 tot 17.00 uur)
Aantal deelnemers: 4-12*
Kosten: € 495,- per deelnemer (exclusief btw)

* Bij onvoldoende deelnemers kan het zo zijn dat QSN in overleg de training annuleert en/of verplaatst.
In dat geval zullen wij uiterlijk twee weken van tevoren contact opnemen om deze situatie te bespreken.

Incompany mogelijkheden

Hebben jullie een auditteam binnen de organisatie? Misschien is het dan interessant om deze training op maat incompany met een van onze enthousiaste trainers te organiseren. Neem contact op voor meer informatie!

De trainer

Madelon de Wit

Schrijf je nu in!