Onze diensten

Trainingen & Events

NEN 7510 training

Beschikbare data
Tijdsduur
Personen
Kosten
13/09/2023
Tijdsduur: 8 uur
Personen: Min 4 & Max 8
Kosten: € 495 excl. BTW per persoon

Aan de slag met de NEN 7510 norm

Een praktische training over informatiebeveiliging

Deze praktische (incompany) training is bestemd voor organisaties die te maken hebben met informatiebeveiliging in combinatie met persoonlijke gezondheidsinformatie. In deze training leer je alles over de NEN 7510 norm.

Waarom organisaties voor een training bij QSN kiezen

De trainers van QSN hebben veel praktijkervaring en willen bereiken dat jij door deze training zelf verbeterkansen kan signaleren en doorvoeren binnen jouw organisatie. Geen gortdroge feitjes waarbij jij luistert en wij praten, maar veel oefenen en mogelijkheden tot interactie.

Wat je gaat leren over NEN 7510

  • Verkrijgen van inzicht in wat informatiebeveiliging conform de NEN 7510 norm betekent;
  • Inventariseren van informatiebeveiligingsrisico’s, oftewel risicogebaseerd denken;
  • Bepalen van concrete maatregelen voor de beveiliging van informatie.

Er wordt gestart met de betekenis van informatiebeveiliging in de zorg. Dus, met welke informatie hebben we te maken (patiëntgegevens, persoonsgegevens, bedrijfsgegevens) en hoe kan dit beveiligd worden? Je kunt hierbij denken aan gebouw, apparatuur en systeembeveiliging, maar het gaat ook om het veiligheidsbewustzijn van personeel en de monitoring van leveranciers. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de inventarisatie van informatiebeveiligingsrisico’s in de zorg en er wordt stilgestaan bij concrete maatregelen die genomen kunnen worden. De training bestaat uit een gedeelte theoretische achtergrond, maar met name krijgt de toepassing hiervan aandacht doormiddel van interactie en praktische oefeningen.

Incompany

Bij QSN geloven we in trainingen die helemaal zijn afgestemd op jouw organisatie. Daarnaast is het belangrijk dat betrokken medewerkers voldoende inzicht hebben in de norm en de gestelde eisen. Deze praktische NEN 7510 training kunnen we daarom ook incompany verzorgen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@qsn.nl, 0252-547000 of vul ons contactformulier in.

Remote

Een bijzondere tijd vraagt om een bijzondere aanpak. In tijden van corona hebben wij onze trainingen aangepast, met een mooi resultaat als gevolg: de NEN 7510 training bieden wij ook remote aan. Zowel incompany als op open inschrijving. Data zijn op aanvraag. De training wordt gegeven door een ervaren trainer en wordt georganiseerd in twee ochtend. Het programma is aangepast zodat er ook op afstand voldoende met de materie kan worden geoefend. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.