Onze diensten

Trainingen & Events

ISO 14001 training

Beschikbare data
Tijdsduur
Personen
Kosten
14/06/2023
Tijdsduur: 8 uur
Personen: Min 4 & Max 8
Kosten: € 495 excl. BTW per persoon
26/09/2023
Tijdsduur: 8 uur
Personen: Min 4 & Max 8
Kosten: € 495 excl. BTW per persoon

Aan de slag met de ISO 14001 norm!

Een praktische ISO 14001 training

Deze praktische (incompany) training is bestemd voor organisaties die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 14001 norm. De organisatie beschikt bijvoorbeeld nog niet over een milieumanagementsysteem, werkt er pas kort mee of bereidt zich voor op certificatie.

Waarom organisaties voor een training bij QSN kiezen

De trainers van QSN hebben veel praktijkervaring en genieten er van kennis te delen. Tijdens deze trainingsdag ligt de focus niet op regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar op een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie.

Wat je gaat leren over milieumanagement

•    Inzicht in de eisen van de ISO 14001-norm
•    Normeisen vertalen naar jouw eigen organisatie
•    Beter begrip ontwikkelen van ‘risicogebaseerd denken’
•    Wet- en regelgeving op waarde schatten
•    Inzicht in het vaststellen van milieuaspecten en jouw belang hierbij als kwaliteitsfunctionaris of milieucoördinator

Deze training is gebaseerd op de internationale ISO 14001 norm. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen zodat je de opgedane kennis meteen in je eigen organisatie kunt toepassen. We starten met de achtergronden van milieumanagement. Daarna bestuderen we de interpretatie conform de eisen van SCCM (Stichting Coördinatie Certificatie Milieu- en Managementsystemen) en de impact hiervan op de organisatie. We gaan vervolgens in op de normeisen en de praktische vertaling hiervan naar jouw organisatie. Daarbij besteden we uitgebreid aandacht aan de context van de organisatie en het in kaart brengen van risico’s.

Incompany

Bij QSN geloven we in trainingen die helemaal zijn afgestemd op jouw organisatie. Daarnaast is het belangrijk dat betrokken medewerkers voldoende inzicht hebben in de norm en de gestelde eisen. Deze praktische ISO 14001 training kunnen we daarom ook incompany verzorgen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@qsn.nl, 0252-547000 of vul ons contactformulier in.

Remote

Een bijzondere tijd vraagt om een bijzondere aanpak. In tijden van corona hebben wij onze trainingen aangepast, met een mooi resultaat als gevolg: de ISO 14001 training bieden wij ook remote aan. Zowel incompany als op open inschrijving. Data zijn op aanvraag. De training wordt gegeven door een ervaren trainer en wordt georganiseerd in twee ochtend. Het programma is aangepast zodat er ook op afstand voldoende met de materie kan worden geoefend. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.