Onze diensten

Trainingen & Events

Praktische training voor interne audits (op locatie)

Beschikbare data
Tijdsduur
Personen
Kosten
09/11/2021
Tijdsduur: 8 uur
Personen: Min 4 & Max 8
Kosten: € 495 excl. BTW per persoon

Aan de slag met interne audits!

Ga jij in de nabije toekomst audits afnemen?

Heeft jouw organisatie weinig of geen ervaring met het uitvoeren van interne audits en willen jullie daar eens goed induiken? Dan is deze praktische training voor (beginnende) interne auditors uitermate geschikt! Deze training richt zich namelijk speciaal op proceseigenaren, stafmedewerkers en interne auditors die in de nabije toekomst audits zullen gaan uitvoeren in relatie tot een bestaand managementsysteem.

Waarom organisaties voor een training bij QSN kiezen

Bij een training van QSN ligt de focus niet op gortdroge feitjes en regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar op een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie. Deze training wordt o.a. gegeven door trainer Madelon de Wit. Zij heeft jarenlange praktijkervaring in het uitvoeren van interne audits. Ze geniet met volle teugen als de trainingsdoelen van de deelnemers worden behaald!  Benieuwd naar deze training? Bekijk onderstaande QSN video!

 

Wat je gaat leren over interne audits

•    Inzicht in de rol van de interne auditor
•    Verwerven van praktische vaardigheden om audits uit te voeren
•    Kunnen signaleren van belangrijke verbeterpunten in de bedrijfsvoering
•    Correct rapporteren van bevindingen om zo verbeteringen te stimuleren

Deze training heeft de ISO 19011-richtlijn voor het uitvoeren van audits als basis. We beginnen met de achtergronden van interne audits en jouw rol als interne auditor. Vervolgens staan we stil bij het hele proces van voorbereiding, uitvoering en rapportage tot de follow-up. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen, hierdoor leren jullie de opgedane kennis meteen in de eigen organisatie toepassen.

Remote

De corona crisistijd, waarbij we afstand moeten bewaren, bedrijven gesloten zijn of het merendeel van de medewerkers thuis werkt, dwingt ons om te veranderen. Werkzaamheden moeten anders worden ingericht, ook de interne audits moeten op een andere manier worden georganiseerd. Madelon heeft hier een blog over geschreven. We bieden ook een specifieke training met extra focus op de remote elementen. Indien je interesse hebt in deze training, worden extra tips en tricks gegeven voor het succesvol organiseren van remote audits. Lees hier meer.

Bij QSN geloven we in trainingen die helemaal zijn afgestemd op jouw organisatie. Deze praktische training bieden we daarom vooral incompany aan. Neem contact op en we vertellen graag alles over de mogelijkheden!

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.