Onze diensten

Trainingen & Events

Cuccibu Conference - Moving towards Resilience

Beschikbare data
Tijdsduur
Personen
Kosten
07/06/2023
Tijdsduur: 7 uur
Personen: Min 50 & Max 150
Kosten: € Kosteloos per persoon

Moving towards Resilience: the journey

De Cuccibu Conference vindt plaats op woensdag 7 juni 2023 van 09.30 tot 17.00 uur bij Kanaal30 in Utrecht. De conference staat volledig in het teken van resilience. Ofwel het weerbaarder maken van medewerkers, processen, systemen en faciliteiten. Investeren in resilience maakt jouw organisatie veerkrachtiger en beter in staat problemen te voorkomen en op te lossen.

Tijdens verschillende informatieve sessies nemen we je mee op deze reis en vullen we jouw koffer met kennis en tools op het gebied van privacy, informatiebeveiliging, cyber security en QHSE. Daarnaast zijn er twee keynote-sprekers uitgenodigd en sluitende we de dag af met een magische act. Het belooft een bijzondere en inspirerende dag te worden dus meld je snel aan voor deze (gratis) Cuccibu Conference.

Aanmelden

Moving towards resilience

Cuccibu Conference
  • Datum: woensdag 7 juni 2023
  • Locatie: Kanaal 30 in Utrecht
  • Twee Keynote sprekers: Huib Modderkolk en Marcel de Boer
  • Verschillende inhoudelijke parallelsessies

Keynote-sprekers

Huib Modderkolk

Huib Modderkolk is journalist van de Volkskrant en schrijver van het boek ‘Het is oorlog maar niemand die het ziet.’ Tijdens de Cuccibu Conference geeft hij een inkijkje in de onzichtbare oorlog in de digitale wereld. Hij geeft antwoord op de vraag wat dit betekent voor de veiligheid van onze samenleving, die steeds meer vertrouwt op technologie.

Cuccibu Conference keynote spreker

Marcel de Boer

Marcel de Boer is CFO van Hoppenbrouwers Techniek. Hij vertelt hoe zijn bedrijf is geraakt door een cyberaanval en wat dit heeft gedaan met het bedrijf en de medewerkers. Ook geeft hij inzicht in wat Hoppenbrouwers Techniek vooraf had ingeregeld om het risico op een cyberaanval te verkleinen en welke maatregelen er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat het bedrijf de veerkracht had om binnen twee dagen na de aanval weer aan het werk te zijn.

Keynote spreker conference