Nicolette Wijling

Directeur

Mijn tijd verdeel ik met veel plezier tussen mijn werk en mijn gezin. Die combinatie vind ik echt gaaf. Mijn horloge gaat dan ook maar zelden af.

Misschien wel omdat tijd kostbaar is en het waard is om goed te besteden, houd ik absoluut niet van langdradige verhalen, theoretische normen en gedetailleerde procedures. Ik streef naar kwaliteit op een praktische en zinvolle manier.

Ik geloof dat de essentie van een geweldige organisatie niet wordt bepaald door procedures, normen en groeimodellen. Het boek ‘Good to Great’, van Jim Collins heeft me daarom erg geïnspireerd. De juiste mensen op de juiste plek gecombineerd met een duidelijk besef van wat je goed kunt en waar je écht in gelooft, vormen de belangrijkste bouwstenen van sterke organisaties.

Dat ik trots ben op QSN laat zich raden. Het team van professionals is veelkleurig en enthousiast. Ze durven keer op keer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat inspireert! Op het thuis-team ben ik minstens net zo trots. Ik kan enorm genieten van het shoppen met de kids, wandelen in de duinen of skiën in Oostenrijk. Veel proberen we daarvan vast te leggen op foto of film, zodat we de tijd af en toe even terug kunnen draaien.