Nanda Kurver

Sales Consultant

Ik ben een echte levensgenieter die altijd het positieve uit het leven haalt. Tijd doorbrengen met vrienden en familie zijn hierin belangrijk, reizen is mijn passie. Tegelijkertijd koester ik de rustmomenten samen met mijn partner en vind ik mijn dagelijkse ontspanning in de natuur. Lekker je hoofd leeg maken en weer opladen. Naast deze zorgzame en sociale kant, hecht ik ook waarde aan regelmaat en structuur. Op afspraken kom ik eerder te vroeg dan te laat. “Afspraak, is afspraak” is hierin mijn motto.

Als teamplayer werk ik graag samen met anderen om tot een goed resultaat te komen. Het is een kick als klanten en medewerkers kwaliteit leuk gaan vinden en niet langer zien als een noodzakelijk kwaad: samen continu verbeteren en elkaar hierin inspireren, met uiteindelijk de bezegeling van het behaalde certificaat. Mijn favoriete klant is dan ook een manager die mensen weet te verbinden, vooruit kijkt en meer proactief handelt dan reactief.

Ik heb grote bewondering voor mensen als Nelson Mandela. Ongelooflijk hoe hij na 27 jaar gevangenschap zijn persoonlijke gevoelens ondergeschikt heeft gemaakt aan het nationaal belang van een vreedzaam land. Wat een kracht! Samen met mijn partner ben ik op vakantie geweest naar Zuid-Afrika. Samen rond getrokken van Johannesburg tot Kaapstad, een droom die werkelijkheid is geworden!