Marie-Cecile Pruijn

Consultant

Het leven is voor mij synoniem aan kwaliteit. Je kunt het zelf beïnvloeden door gelukkig te zijn en bepaalde keuzes te maken. Maar daarnaast ben je afhankelijk van zaken die je niet kunt beïnvloeden, zoals gezondheid. Dit geldt ook voor de kwaliteit in een organisatie. Ook die kun je beïnvloeden, maar er zijn ook zaken waar je geen vat op hebt.

Voor mijn werk komt het goed uit dat ik een echte doorzetter ben. Tot op zekere hoogte ben ik meegaand, maar uiteindelijk hou ik voet bij stuk. Een mooi voorbeeld is de begeleiding van Eurest Services bij de certificatie van ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. Dat lukte in minder dan 3/4 jaar en dat voor een organisatie met ruim 700 medewerkers…

In alles wat ik doe, wil ik het beste resultaat voor de klant en mijzelf. En die motivatie zoek ik ook bij klanten. Daarom is Visser Contactlenzen mijn favoriete klant. Doel van Visser is niet het ISO 9001-certificaat. Nee, door een goed geïmplementeerd kwaliteitssysteem wil Visser de groeiende organisatie professionaliseren en uniformeren. Dat is hen zeker gelukt!

Marie-Cecile