Team

Team

Dit zijn ze, de mensen die staan te popelen om jou te overtuigen van de meerwaarde van certificatie.

Ons team bestaat voor een groot deel uit deskundige consultants met minimaal tien jaar werkervaring. Je herkent ze aan hun enthousiasme, praktische aanpak en nuchtere kijk. Ze geloven in de meerwaarde van managementsystemen en certificatie: dat een certificeringstraject een stap is op weg naar verdere groei en professionalisering. Naar transparante processen, lerende organisatie en betere resultaten.

We laten deze kleurrijke, doortastende mensen graag even aan het woord.

Ron Wijling

Ron Wijling

Directeur

Vakmanschap inspireert mij. Daar heb ik respect voor en ik ben bereid er in te investeren. Het Zwitserse Zenith bijvoorbeeld maakt een automatisch uurwerk met chronograaf. De mechanische raderen zorgen ervoor dat er 36.000 keer per uur ‘getikt’ wordt. Of neem nou de schoenen van de Nederlandse fabrikant Greve.

Nicolette Wijling

Nicolette Wijling

Directeur

Mijn tijd verdeel ik met veel plezier tussen mijn werk en mijn gezin. Die combinatie vind ik echt gaaf. Mijn horloge gaat dan ook maar zelden af.Misschien wel omdat tijd kostbaar is en het waard is om goed te besteden, houd ik absoluut niet van langdradige verhalen, theoretische normen en gedetailleerde procedures.

Jasper Steenkamp

Jasper Steenkamp

Consultant

De snelheid waarmee mijn boodschappenbezorgservice antwoordt op een vraag. Hoe de bezorger elke keer weer – en ongeacht het weer – vrolijk voor de deur staat. Hoe ze je zelfs een handige sticker geven zodat de bezorger klopt in plaats van aanbelt als de kinderen slapen. En ten slotte de persoonlijke aandacht die je krijgt…

Christine Santing-de Vries

Christine Santing-de Vries

Consultant

De Engelse uitdrukking: “what you see, is what you get” is me op het lijf geschreven. Situaties benader ik zoals ze zijn en daar haal ik het best mogelijke resultaat uit. Mijn persoonlijke reacties zijn eerlijk en komen voort uit een primair gevoel. Mede daardoor blijf ik zowel op privé als professioneel vlak dicht bij mezelf.

Walter van Andel

Walter van Andel

Consultant

Afwisseling in klanten en werkzaamheden staat voor mij bovenaan in mijn werk. Daardoor loop ik geen, of in elk geval minder risico, om in een sleur terecht te komen! Met datzelfde doel blijf ik steeds proberen mijzelf te verbeteren. Niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn passies.

Matthieu Mooren

Matthieu Mooren

Consultant

Tessy Derks

Tessy Derks

Consultant

Zuivere Expert. Dat is Mijn Consultant Profiel en daar herken ik mij zeker in. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en leg de lat hoog. Ik kan moeilijk stil zitten, ben gedreven en streef naar optimale resultaten. Voor mij is het niet snel ‘goed genoeg’. Ik zie vrijwel altijd kansen en verbeteringen en vind het gaaf als ik kan helpen om ze te realiseren.

Stéphanie Moor

Stéphanie Moor

Consultant

Ik houd van een no-nonsense aanpak en vind het belangrijk om mijn volle aandacht te schenken aan wat ik doe. Mijn profiel is zorgende alleman met als motto “iedereen telt mee”. Dit geeft sterk weer hoe ik in het leven sta: open, sociaal en verantwoordelijk, met aandacht voor de mensen om mij heen.

Paula Duijnhoven

Paula Duijnhoven

Consultant

Vanuit mijn opleiding en HR-achtergrond weet ik hoe belangrijk de menselijke factor is binnen processen en (verander)projecten. Omgaan met mensen vind ik dan ook enorm leuk! Privé en zakelijk ben ik sterk in een-op-een-relaties en wil ik graag begrijpen wat bij de ander speelt. Vaak stel ik onbewust precies de juiste vragen…

Patriek Coremans

Patriek Coremans

Consultant

In mijn dierentuinverleden heb ik geleerd om afwijkend gedrag te herkennen. Een dier kan nu eenmaal niet aangeven of het ziek is. Dat vraagt om goed observeren en luisteren. Iets wat ook in mijn rol als consultant essentieel is. Het helpt mij om ‘onuitgesproken’ of onbekende issues te ontdekken, die verbetering in de weg staan.

Patricia Bijnsdorp-van Velzen

Patricia Bijnsdorp-van Velzen

Consultant

Deze baan is voor mij op het lijf geschreven: elke dag is weer anders, maar in combinatie met mijn werk als peoplemanager geldt dit nog meer. De ene dag heb ik een ontwikkelgesprek met een consultant over groeidoelen en zijn of haar projecten, de volgende dag voer ik audits uit in een zorgcentrum of geef ik een training bij een telecombedrijf.

Nanda Kurver

Nanda Kurver

Sales Consultant

Ik ben een echte levensgenieter die altijd het positieve uit het leven haalt. Tijd doorbrengen met vrienden en familie zijn hierin belangrijk, reizen is mijn passie. Tegelijkertijd koester ik de rustmomenten samen met mijn partner en vind ik mijn dagelijkse ontspanning in de natuur.

Michelle van Lierop-Turnhout

Michelle van Lierop-Turnhout

Office Manager

Kwaliteit staat in mijn ogen voor tevreden interne (collega’s) en externe klanten. Dat betekent dat zij blij zijn met wat ik voor ze heb gedaan. Goed samenwerken, op elkaar bouwen, met zo nu en dan een geintje, daar haal ik veel voldoening uit. Daarnaast ben ik flexibel, leergierig en vrij direct. Ik vind het ook prettig als anderen mij to-the-point benaderen.

Marie-Cecile Pruijn

Marie-Cecile Pruijn

Consultant

Het leven is voor mij synoniem aan kwaliteit. Je kunt het zelf beïnvloeden door gelukkig te zijn en bepaalde keuzes te maken. Maar daarnaast ben je afhankelijk van zaken die je niet kunt beïnvloeden, zoals gezondheid. Dit geldt ook voor de kwaliteit in een organisatie. Ook die kun je beïnvloeden, maar er zijn ook zaken waar je geen vat op hebt.

Madelon de Wit

Madelon de Wit

Consultant

Zelfs na een aantal jaren zie ik elke klant en elke opdracht als een uitdaging en telkens wil ik iets goeds en op maat neerzetten. Het op alle fronten nakomen van afspraken is voor mij de voorwaarde voor kwaliteit. Tevens ervoor zorgen dat de klant uitermate tevreden is.

Arjan Zwanenburg

Arjan Zwanenburg

Consultant

Ik zie mezelf als een rustige, gestructureerde en zorgzame vader en echtgenoot. Iemand die er belang aan hecht om zich aan gemaakte afspraken te houden. Maar ook iemand die niet altijd kan loslaten, de dingen hun beloop kan laten. Een betrokken mens dus.

Lonneke van Harrewijn

Lonneke van Harrewijn

Consultant

Werken met en voor organisaties die een duurzame en waardevolle bijdrage leveren aan de wereld om ons heen en daar hun ziel en zaligheid in leggen. Daar raak ik door geïnspireerd en gaat mijn hart sneller van kloppen.

Liesbeth van Assenbergh

Liesbeth van Assenbergh

Sales Consultant

Als mens zit ik in een continue leercurve en maak ik tal van ontwikkelingen mee. Dat realiseer ik me vooral als ik een historisch bouwwerk zie. Dan verplaats ik me in die tijd en zie de mooiste dingen gebeuren.

Lianne Vink

Lianne Vink

Consultant

Iemand die altijd positief in het leven staat, initiator en verbinder. Enkele eigenschappen die mijn familie, vrienden en ex-collega’s mij toedichten. Daar sluit mijn Consultant Profiel, dat ik een deskundige alleman ben, goed op aan. Ik ben inderdaad een harde werker die gewoon goed werk wil leveren.

Joost Frumau

Joost Frumau

Consultant

Orde scheppen in chaos is wat ik het liefste doe. Vanuit overzicht kun je gericht gaan werken aan oplossingen om zaken te verbeteren. Een doel hebben zonder de wetenschap waar je aan moet sleutelen maakt, in mijn ervaring, het behalen ervan erg lastig. Als kwaliteitscoördinator heb ik vele aspecten van het werkveld gezien en met plezier uitgevoerd.

Erwin Holster

Erwin Holster

Consultant

In alles wat ik doe, lees of beleef, zoek ik naar kwaliteit en afwisseling. Zoals ‘Le vin des Amis’ van Domaine Clape. Een supermooie wijn, gecompliceerd, krachtig en ‘n heerlijk volle smaak, ik kan er uren van genieten… Daarnaast houd ik erg van lekker eten met de juiste kruiden als ingrediënten. Kruiden kunnen een gerecht nét dat extraatje geven.

Ann Depoorter

Ann Depoorter

Consultant

Ook al ben ik trots als iets lukt, zoals het binnenhalen van een certificaat, ik schreeuw het niet van de daken. Die bescheidenheid sluit aan bij mijn Consultant Profiel: Alleman. Ik werk graag samen met anderen, maar zonder kapsones. Ik blijf het liefst op de achtergrond. Steeds vraag ik mij af of ik de klant nog ergens bij kan helpen.

Annette van der Meij

Annette van der Meij

Consultant

Goed zijn in mijn werk én een goede moeder zijn. Continu probeer ik daartussen de optimale mix te vinden. Mijn kinderen zijn alles voor me, vandaar dat ik parttime werk. Dat ik punctueel ben en een doorzetter komt daarbij natuurlijk goed uit…