Team

Dit zijn ze, de mensen die staan te popelen om jou te overtuigen van de meerwaarde van certificatie.

Ons team bestaat voor een groot deel uit deskundige consultants met minimaal tien jaar werkervaring. Je herkent ze aan hun enthousiasme, praktische aanpak en nuchtere kijk. Ze geloven in de meerwaarde van managementsystemen en certificatie: dat een certificeringstraject een stap is op weg naar verdere groei en professionalisering. Naar transparante processen, lerende organisatie en betere resultaten.

We laten deze kleurrijke, doortastende mensen graag even aan het woord.

Ron Wijling

Ron Wijling

Directeur

Soms ben ik jaloers op een horlogemaker of schoenmaker. Zij maken prachtige tastbare producten. Ons werk is veel minder tastbaar. Daarom sta ik bij QSN vaak stil bij de vraag hoe we ons vakmanschap tot uiting kunnen laten komen. Ik probeer hierbij de mens centraal te zetten. Het mooiste aan ons vak vind ik dat je contact maakt met een ander.

Nicolette Wijling

Nicolette Wijling

Directeur

Mijn tijd verdeel ik met veel plezier tussen mijn werk en mijn gezin. Die combinatie vind ik echt gaaf. Mijn horloge gaat dan ook maar zelden af.Misschien wel omdat tijd kostbaar is en het waard is om goed te besteden, houd ik absoluut niet van langdradige verhalen, theoretische normen en gedetailleerde procedures.

Daphne Koot

Daphne Koot

Office Manager

Ergens energie en tijd in stoppen, dat is voor mij het ultieme voorbeeld van kwaliteit. Bijvoorbeeld door een persoonlijk cadeautje voor de verjaardag van een vriendin te regelen en door tijd te maken voor gezellige activiteiten met vrienden en familie. Ergens moeite voor doen, zonder daar direct iets voor terug te willen, daar draait het…

Jasper Steenkamp

Jasper Steenkamp

Consultant

Dat oog voor persoonlijke details, zo zou ik mezelf graag willen omschrijven. Iemand die alles opmerkt wat er in zijn omgeving gebeurt en soms de kleinste bijzonderheden onthoudt. Ik ben ook altijd reuze benieuwd naar wat er achter iets schuil gaat: wat is de onderliggende vraag? Wat is hetgeen dat mijn klant eigenlijk wil?

Tessy Derks

Tessy Derks

Digital Marketeer

Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en leg de lat hoog. Ik kan moeilijk stil zitten, ben gedreven en streef naar optimale resultaten. Voor mij is het niet snel ‘goed genoeg’. Ik zie vrijwel altijd kansen en verbeteringen en vind het gaaf als ik kan helpen om ze te realiseren.

Christine Santing-de Vries

Christine Santing-de Vries

Consultant

De Engelse uitdrukking: “what you see, is what you get” is me op het lijf geschreven. Situaties benader ik zoals ze zijn en daar haal ik het best mogelijke resultaat uit. Mijn persoonlijke reacties zijn eerlijk en komen voort uit een primair gevoel. Mede daardoor blijf ik zowel op privé als professioneel vlak dicht bij mezelf.

Stéphanie Moor

Stéphanie Moor

Consultant

Ik houd van een no-nonsense aanpak en vind het belangrijk om mijn volle aandacht te schenken aan wat ik doe. Ik sta open, sociaal en verantwoordelijk in het leven, met aandacht voor de mensen om mij heen. Mijn werk doe ik met passie en vanuit mijn eigen motto “kwaliteit maak je samen!”

Patricia Bijnsdorp-van Velzen

Patricia Bijnsdorp-van Velzen

Consultant / Team Manager

Deze baan is mij op het lijf geschreven: als consultant en peoplemanager is elke dag weer anders. Naast de afwisseling spreekt vooral het mensgerichte aspect van mijn werk me aan. Ik kan collega’s helpen bij hun ontwikkeling. Door te sparren, te motiveren en te inspireren, maar ook door een harmonieuze omgeving met een goede sfeer te creëren. Daarbij put ik uit mijn ervaring en ontwikkeling als consultant.

Nanda Kurver

Nanda Kurver

Sales Consultant

Ik ben een echte levensgenieter die altijd het positieve uit het leven haalt. Tijd doorbrengen met vrienden en familie zijn hierin belangrijk, reizen is mijn passie. Tegelijkertijd koester ik de rustmomenten samen met mijn partner en vind ik mijn dagelijkse ontspanning in de natuur.

Haydiên Nedd

Haydiên Nedd

Consultant

I know it when I see it! Een activiteit uitvoeren op basis van logica, niet door een ellelange handleiding te moeten raadplegen. Dat is voor mij het ultieme voorbeeld van kwaliteit. Mijn aandacht dwaalt af bij langdradige verhalen. Bij vrijwel alles gebruik ik mijn creativiteit en probeer daardoor altijd verbetering te realiseren. Mijn creativiteit pas…

Mick Zandvliet

Mick Zandvliet

Consultant

De ontwikkeling waarin ik mij als consultant nog elke dag bevind, dat zie ik toch wel als mijn mooiste prestatie. Ik heb al zo veel mogen leren en leer nog elke dag bij. Dat ik mijn ervaring en persoonlijke kwaliteiten mag inzetten bij klanten, dat ze niet alleen tevreden zijn, maar dat ik ze ook…

Patriek Coremans

Patriek Coremans

Consultant

In mijn dierentuinverleden heb ik geleerd om afwijkend gedrag te herkennen. Een dier kan nu eenmaal niet aangeven of het ziek is. Dat vraagt om goed observeren en luisteren. Iets wat ook in mijn rol als consultant essentieel is. Het helpt mij om ‘onuitgesproken’ of onbekende issues te ontdekken, die verbetering in de weg staan.

Marie-Cecile Pruijn

Marie-Cecile Pruijn

Consultant

Het leven is voor mij synoniem aan kwaliteit. Je kunt het zelf beïnvloeden door gelukkig te zijn en bepaalde keuzes te maken. Maar daarnaast ben je afhankelijk van zaken die je niet kunt beïnvloeden, zoals gezondheid. Dit geldt ook voor de kwaliteit in een organisatie. Ook die kun je beïnvloeden, maar er zijn ook zaken waar je geen vat op hebt.

Madelon de Wit

Madelon de Wit

Consultant

Zelfs na een aantal jaren zie ik elke klant en elke opdracht als een uitdaging en telkens wil ik iets goeds en op maat neerzetten. Het op alle fronten nakomen van afspraken is voor mij de voorwaarde voor kwaliteit. Tevens ervoor zorgen dat de klant uitermate tevreden is.

Arjan Zwanenburg

Arjan Zwanenburg

Consultant

Ik zie mezelf als een rustige, gestructureerde en zorgzame vader en echtgenoot. Iemand die er belang aan hecht om zich aan gemaakte afspraken te houden. Maar ook iemand die niet altijd kan loslaten, de dingen hun beloop kan laten. Een betrokken mens dus.

Linda den Otter

Linda den Otter

Consultant

Behulpzaam, krachtig, doortastend en scherpzinnig. Dit zijn enkele kernwoorden die mijn partner mij toedicht. Dat past zeker bij mij. Het is belangrijk om gemaakte afspraken na te komen en ik zal altijd streven om ruim op tijd aanwezig te zijn. Dat is er ingeslopen toen ik nog bij de Landmacht werkte. Daar is 5 minuten…

Lonneke van Harrewijn

Lonneke van Harrewijn

Consultant

Werken met en voor organisaties die een duurzame en waardevolle bijdrage leveren aan de wereld om ons heen en daar hun ziel en zaligheid in leggen. Daar raak ik door geïnspireerd en gaat mijn hart sneller van kloppen.

Liesbeth van Assenbergh

Liesbeth van Assenbergh

Sales Consultant

Als mens zit ik in een continue leercurve en maak ik tal van ontwikkelingen mee. Dat realiseer ik me vooral als ik een historisch bouwwerk zie. Dan verplaats ik me in die tijd en zie de mooiste dingen gebeuren.

Liesanne Visser

Liesanne Visser

Consultant

Volgens mijn familie ben ik naast sociaal en gevat ook erg loyaal en betrokken. Daar herken ik me helemaal in. Ik ben iemand die echt werkt met ‘hart voor de zaak’ en voor collega’s door het vuur gaat. Ik heb niet per se nieuwe dingen nodig om uitgedaagd te worden, maar zie ook de uitdaging…

William Kulk

William Kulk

Consultant

Of ik nu klappertandend door het hooggebergte trek of mij een weg baan door de klamme hitte van de jungle. Of mijn MacBook Pro net nog is gebruikt of al een week in de kast ligt: ik druk op de powerknop en kan binnen vijf seconden aan de slag. Dat is voor mij hét toonbeeld…

Erwin Holster

Erwin Holster

Consultant

In alles wat ik doe, lees of beleef, zoek ik naar kwaliteit en afwisseling. Zoals ‘Le vin des Amis’ van Domaine Clape. Een supermooie wijn, gecompliceerd, krachtig en ‘n heerlijk volle smaak, ik kan er uren van genieten… Daarnaast houd ik erg van lekker eten met de juiste kruiden als ingrediënten. Kruiden kunnen een gerecht nét dat extraatje geven.

Alida Koek-Terpstra

Alida Koek-Terpstra

Financieel medewerker

Kwaliteit leveren betekent voor mij dat je je afspraken nakomt en doet wat je zegt. Zowel naar de klant als naar collega’s. En zo goed mogelijk natuurlijk. Want voor mij is de beste klant een tevreden klant.

Ann Depoorter

Ann Depoorter

Consultant

Ook al ben ik trots als iets lukt, zoals het binnenhalen van een certificaat, ik schreeuw het niet van de daken. Ik werk graag samen met anderen, maar zonder kapsones. Ik blijf het liefst op de achtergrond. Steeds vraag ik mij af of ik de klant nog ergens bij kan helpen.

Annette van der Meij

Annette van der Meij

Consultant

Wat ik ook doe, ik probeer alles zoveel mogelijk positief te bekijken of te benaderen. Privé en in mijn werk sta ik altijd voor anderen klaar. Dat is het sociale karakter in mij. Mensen helpen doe ik nu eenmaal graag.

Roland van der Geer

Roland van der Geer

Consultant

Mijn kracht is dat ik zicht houd op de hoofdlijnen. Ik kom tot de kern zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen. Bij het toepassen van de norm ben ik ook meer van de geest dan van de letter. En ik probeer altijd heel goed te kijken hoe ik de aansluiting kan maken met de praktijk.

Laura van Schooten

Laura van Schooten

Consultant

Mensen omschrijven mij als enthousiast, eigenwijs, grappig en zorgzaam. Niet per se in die volgorde. Wat mijn werk bij QSN zo leuk maakt, is dat elke organisatie zijn eigen karakter heeft.

Annabelle de Jager

Annabelle de Jager

Consultant

Ik heb culturele antropologie gestudeerd en ben bij toeval het kwaliteitsmanagement in gerold. Het zal je verbazen hoeveel ik aan mijn achtergrond heb bij mijn werk als consultant. Consultancy lijkt namelijk best op antropologisch onderzoek.