Team

Dit zijn ze, de mensen die staan te popelen om jou te overtuigen van de meerwaarde van certificatie.

Ons team bestaat voor een groot deel uit deskundige consultants met minimaal tien jaar werkervaring. Je herkent ze aan hun enthousiasme, praktische aanpak en nuchtere kijk. Ze geloven in de meerwaarde van managementsystemen en certificatie: dat een certificeringstraject een stap is op weg naar verdere groei en professionalisering. Naar transparante processen, lerende organisatie en betere resultaten.

We laten deze kleurrijke, doortastende mensen graag even aan het woord.

Ron Wijling

Ron Wijling

Directeur

Ron heeft een bedrijfseconomische achtergrond en is na zijn diensttijd gestart bij DHL. Daar heeft hij verschillende financiële rollen vervuld en een aantal Europese vestigingen geholpen bij de implementatie van activity based costing. Vervolgens heeft hij als financieel manager gewerkt voor Shell Information Technology International.

Nicolette Wijling

Nicolette Wijling

Directeur

Nicolette heeft een bedrijfseconomische achtergrond en is begonnen als Kwaliteitscoördinator bij DHL. Vervolgens heeft zij voor een certificerende instelling gewerkt als lead auditor en als adviseur. In 1997 is zij gestart met QSN vanuit huis. Sinds 2001 is zij samen met haar echtgenoot eigenaar van QSN en commercieel verantwoordelijk.

René Beekhuis

René Beekhuis

Senior Accountmanager

René heeft een achtergrond in Bedrijfseconomie en heeft voorafgaand aan QSN gewerkt als Accountmanager in HR software. René werkt sinds 2020 als Senior Accountmanager bij QSN.

Nanda Kurver

Nanda Kurver

Sales Consultant

Nanda Kurver heeft na de Hotelschool in Amsterdam, een postbachelor studie kwaliteits- en verandermanagement gevolgd. Vanuit de ervaring met voedselveiligheid kwam zij bij een facilitaire dienstverlener in aanraking met kwaliteit, arbo en milieu. Daar heeft zij lange tijd gewerkt als QHSE stafmanager. Sinds 2014 werkt Nanda voor QSN.

Daphne Koot

Daphne Koot

Office Manager

Daphne heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd in Amsterdam en is vervolgens bij QSN gestart als Office Manager. Daarbij is zij het centrale aanspreekpunt van ons kantoor. Zij verzorgt de interne communicatie, regelt het trainingsmateriaal en houdt daarbij tevens allerlei facilitaire en organisatorische zaken draaiende.

Malou Koopmans

Malou Koopmans

Corporate Recruiter

Malou heeft een achtergrond in toerisme en is uiteindelijk het recruitment vak “ingerold”. Malou heeft brede recruitmentervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. In haar functie bij QSN heeft zij als belangrijkste doel; mooie matches maken als toevoeging aan het huidige QSN team!

Tessy Derks

Tessy Derks

Digital Marketeer

Tessy heeft een achtergrond op het gebied van Human Resources en verandermanagement. Na haar studie heeft zij verschillende jaren gewerkt als HR adviseur en daar kennisgemaakt met managementsystemen. Vanaf 2017 heeft zij als QSN consultant opdrachtgevers succesvol geholpen bij het inrichten van managementsystemen op het vlak van arbo, milieu en kwaliteit.

Patricia Bijnsdorp-van Velzen

Patricia Bijnsdorp-van Velzen

Team Manager

Patricia heeft een achtergrond in de zorg, waarvan bijna 10 jaar werkervaring als Kwaliteitsmanager bij een middelgrote kliniek. In 2006 start zij bij QSN op het gebied van kwaliteit en milieu en is zij projectleider voor verschillende organisaties. Ze heeft een Post HBO opleiding Coaching gevolgd en sinds 2019 is zij teammanager van consultants en lid van het management team.

Anouk Zeelte

Anouk Zeelte

Consultant

Anouk heeft een achtergrond in toerisme en heeft jarenlang in de luchtvaartsector gewerkt. Voor haar carrière bij QSN werkte ze als Product & Passenger Logistics Manager én was ze OR lid, waar haar affiniteit voor Arboveiligheid is ontstaan.

Jasper Steenkamp

Jasper Steenkamp

Consultant

Jasper heeft integrale veiligheidskunde gestudeerd en is vervolgens als Kwaliteitsmanager gestart bij een autodealerbedrijf. Vanaf 2017 werkt hij als consultant bij QSN en heeft hij de lead auditor ISO 27001 training gevolgd. Op dit moment begeleidt hij verschillende klanten, met name op het gebied van ISO 27001 en ISO 9001.

Christine Santing-de Vries

Christine Santing-de Vries

Consultant

Christine Santing heeft een Master Business Administration, Change Management gedaan aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Vervolgens heeft zij een aantal jaren gewerkt als stafmedewerker bij het UMC. Sinds 2015 werkt zij bij QSN als projectleider op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging, met name bij zorginstellingen.

Wouter van Hoorn

Wouter van Hoorn

Consultant

Wouter heeft Commerciële Economie gestudeerd en heeft vervolgens als Project Secretaris gewerkt voor een verzekeraar. Daar heeft hij aan twee grote veranderprojecten gewerkt binnen finance en IT. Wouter is sinds 2020 werkzaam bij QSN.

Stéphanie Moor

Stéphanie Moor

Consultant

Stéphanie heeft een achtergrond op het gebied van voedselveiligheid. Ze heeft lange tijd als Quality Manager gewerkt bij een voedingsmiddelen productiebedrijf. Sinds 2014 werkt zij bij QSN als consultant op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Sindsdien heeft zij veel organisaties begeleid naar certificatie.

Erik Spits

Erik Spits

Consultant

Erik heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd en daarna Technology Management aan de Universiteit van Groningen. De afgelopen jaren heeft hij als consultant bij o.a. NEN gewerkt. Sinds 2020 is Erik werkzaam als Consultant bij QSN. Hij focust zich met name op projecten rondom milieu- en energiemanagement. We laten hem graag even zelf aan het woord: ‘Vriendelijk,…

Max Beenen

Max Beenen

Consultant

Max heeft Commerciële Economie gestudeerd en vervolgens een Master Strategic Management behaald aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn afstuderen heeft hij een aantal jaren als bedrijfskundig adviseur gewerkt voor verschillende bedrijven op strategisch, tactisch en operationeel vlak. Max is in 2020 bij QSN gestart.

Haydiên Nedd

Haydiên Nedd

Consultant

Haydiên Nedd werkt sinds 2020 bij QSN. Na haar bachelor of arts, heeft zij een opleiding in Video Graphics en Special Effects afgerond. Daarna is zij aan de slag gegaan als IT Consultant en heeft zij ICT projecten uitgevoerd o.a. bij bloedbank Sanquin. Op dit moment adviseert zij bij QSN klanten bij de inrichting van…

Mick Zandvliet

Mick Zandvliet

Consultant

Mick heeft integrale veiligheidskunde gestudeerd en bijna 3 jaar werkervaring als business consultant in de energiesector. In 2019 is hij als consultant gestart bij QSN. Mick heeft veel ervaring met LEAN Six Sigma en managementsystemen in Sharepoint. Op dit moment helpt hij klanten bij kwaliteit, arbo en milieu vraagstukken. We laten Mick graag zelf aan…

Patriek Coremans

Patriek Coremans

Consultant

Patriek heeft een Bachelor op het gebied van Management en Beleid en heeft bijna 10 jaar gewerkt bij een financiële dienstverlener aan processen, kwaliteit en informatiebeveiliging. In 2017 is hij gestart bij QSN als IB consultant en bedient sindsdien een groot aantal zorg- en ICT-organisaties op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging.

Marie-Cecile Pruijn

Marie-Cecile Pruijn

Consultant

Marie-Cecile heeft een achtergrond op het gebied van voeding en management en was Kwaliteitsmanager bij een grote cateringorganisatie. Sinds 2002 werkt zij voor QSN als senior consultant en projectleider. Marie-Cecile heeft een breed werkveld en geeft vaak leiding aan multidisciplinaire projecten.

Madelon de Wit

Madelon de Wit

Consultant

Madelon werkt al bijna 20 jaar op het vlak van kwaliteit- en voedselveiligheidsmanagement. Gestart bij een catering organisatie en sinds 2008 werkzaam voor QSN. Madelon is voor veel opdrachtgevers een vertrouwd gezicht op het gebied van certificatie en beheer. Daarnaast verzorgt zij verschillende trainingen binnen QSN.

Lonneke van Harrewijn

Lonneke van Harrewijn

Consultant

Lonneke heeft een Master opleiding Beleids- en Organisatiewetenschappen gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Met meer dan 12 jaar werkervaring op het gebied van human resources management, EFQM en sustainability, is zij in 2014 gestart bij QSN als senior consultant en projectleider.

Liesanne Visser

Liesanne Visser

Consultant

Liesanne werkt sinds 2019 bij onze organisatie als IB consultant. Na haar bachelor- en masteropleiding op het gebied van Communicatie & Organisatie aan de Universiteit in Utrecht, heeft zij de laatste twee jaar als projectmanager bij Mazars gewerkt. In de rol van consultant en trainer helpt Liesanne bij ons zorg- en ict-organisaties bij de implementatie…

William Kulk

William Kulk

Consultant

William Kulk heeft een achtergrond in accountancy en volgt momenteel een deeltijdstudie Recht aan de Erasmus Universiteit. Voordat hij in 2019 bij QSN startte, was hij o.a. IT auditor bij BDO en heeft hij ervaring opgedaan met het toepassen van AVG wetgeving, informatiebeveiliging, ERP audits en het samenstellen van ISAE rapportages. Bij QSN is hij…

Erwin Holster

Erwin Holster

Consultant

Erwin heeft een achtergrond op het vlak van civiele techniek. Vanuit zijn werk voor een bouwonderneming kwam hij in aanraking met veiligheid en kwaliteit. In 2005 gestart als consultant bij QSN en sindsdien veel ervaring opgedaan met business assurance, compliance en risicomanagement.

Ann Depoorter

Ann Depoorter

Consultant

Ann heeft de Hogere Hotelschool in Antwerpen gedaan en heeft o.a. lang gewerkt als QHSE manager bij een telecom organisatie. Sinds 2015 werkt zij voor QSN en is zij projectleider bij verschillende organisaties, veelal op het gebied van kwaliteit, arboveiligheid en milieu- en energiemanagement.

Annette van der Meij

Annette van der Meij

Consultant

Annette heeft de studie Beleids- en organisatiewetenschappen gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben voor een certificerende instelling, is zij in 2007 gestart bij QSN als consultant. Momenteel is zij projectleider bij verschillende organisaties en is zij binnen ons team één van de kennisexperts op het gebied van milieu- en energiemanagement.

Annabelle de Jager

Annabelle de Jager

Consultant

Annabelle heeft een studie culturele antropologie gevolgd in Utrecht. Na 5 jaar wonen en werken in Zuid-Afrika, is zij aan de slag gegaan bij een technische productie organisatie. Gedurende 9 jaar heeft zij daar veel ervaring opgedaan op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Sinds 2018 werkt ze als consultant bij QSN op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu.

Alida Koek-Terpstra

Alida Koek-Terpstra

Financieel medewerker

Alida Koek werkt sinds 2018 bij QSN en heeft voorafgaand ruim 12 jaar als financieel medewerker bij een vastgoedbedrijf gewerkt. Zij is met name verantwoordelijk voor een accurate project administratie en vervult daarmee een essentiële rol in onze operatie.