Onze diensten
Manager Marketing & Inside Sales
Tessy Derks
Tessy heeft een achtergrond op het gebied van Human Resources en Verandermanagement. Na haar studie heeft zij verschillende jaren gewerkt al HR adviseur en daar ook kennisgemaakt met managementsystemen. Vanaf 2017 heeft zij als QSN Consultant opdrachtgevers succesvol geholpen bij het inrichten van managementsystemen vooral op het vlak van Arbo, Milieu en Kwaliteit. In de rol van Consultant heeft zij veel praktijk kennis opgedaan. Dit in combinatie met haar belangstelling voor campagnemanagement heeft ervoor gezorgd dat ze in een marketing positie is gerold. Zij is de spin in het web van alle QSN campagnes. Vanuit de rol van Digital Marketeer is zij doorgegroeid naar Manager Marketing & Inside Sales. In deze functie komt haar achtergrond in HR, kennis van onze dienstverlening en haar ervaring met marketing goed samen. We laten haar hieronder graag even zelf aan het woord.
Tessy Derks

‘Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en leg de lat hoog. Ik kan moeilijk stil zitten, ben gedreven en streef naar optimale resultaten. Voor mij is het niet snel ‘goed genoeg’. Ik zie vrijwel altijd kansen en verbeteringen en vind het gaaf als ik kan helpen om ze te realiseren.

Ook al staat kwaliteit hoog in mijn vaandel, door mijn resultaatgerichtheid durf ik concrete beslissingen te nemen. Ik ben ondernemend en neem vaak het voortouw. Ik ben analytisch en vind het belangrijk dat conclusies worden gebaseerd op feiten. Steeds vraag ik mij af waarom wordt afgeweken van de standaard en hoe we het kunnen oplossen. Mijn hang naar details en nieuwsgierigheid spelen hierin een grote rol. Dus voor mij geen brandjes blussen, maar structurele oplossingen en continu blijven verbeteren! Altijd op basis van heldere afspraken en een plan van aanpak.

Dat ambitieuze merken ze ook in mijn privéomgeving. Met mijn geliefden praat en spar ik graag uren om samen nieuwe ideeën op te doen. Ook mijzelf wil ik beter leren kennen. Door bijvoorbeeld in mijn eentje een keer een lange reis te maken….’