Onze diensten
Consultant
Stéphanie Moor

Stéphanie heeft een achtergrond op het gebied van voedselveiligheid. Ze heeft lange tijd als Quality Manager gewerkt bij een voedingsmiddelen productiebedrijf. Sinds 2014 werkt zij bij QSN als Consultant op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Sindsdien heeft zij veel organisaties begeleid naar certificatie. We laten haar hieronder graag zelf aan het woord.

Stéphanie Moor

‘Ik houd van een no-nonsense aanpak en vind het belangrijk om mijn volle aandacht te schenken aan wat ik doe. Ik sta open, sociaal en verantwoordelijk in het leven, met aandacht voor de mensen om mij heen.

Mijn werk doe ik met passie en vanuit mijn eigen motto “kwaliteit maak je samen!” Mijn taak hierin is om mensen en bedrijven op een positieve manier te motiveren en ze te inspireren richting praktische oplossingen. Zonder ze te instrueren wat ze moeten doen of het voor hen te gaan doen. De ideale situatie is voor mij bereikt wanneer iedereen weet wat er van hem wordt verwacht, betrokken is bij het proces en zich verantwoordelijk voelt voor zijn aandeel daarin. Mede omdat een goed uitgevoerd kwaliteitsbeleid valt of staat met het nakomen van afspraken. Ik kan me dan ook ergeren aan betuttelende regeltjes vanuit de overheid die er feitelijk niet toe doen. Die mensen er van weerhouden zelf na te denken en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen beslissingen.

Mijn grootste prestatie is de geboorte van mijn twee dochters. Zij zijn enorm belangrijk in mijn leven. Ik ben ongelooflijk trots op onze meiden: op wie ze zijn als mens en op de wijze waarop ze in het leven staan. Sociaal, ruimdenkend, zelfstandig en sterk, allebei op hun eigen manier. Mijn persoonlijke doel is om intens te genieten van het leven. Lekker met mijn hond zwerven in de duinen, zonder plan en dan maar zien waar we uitkomen. Dat levert wel eens uitdagingen op. Zoals tot aan je enkels door de blubber moeten ploegen of kilometers van je geparkeerde auto uitkomen…zucht. Toch geeft dit zo’n heerlijk gevoel van vrijheid dat ik die uitdaging elke keer opnieuw aanga.

Zo raak ik nooit verveeld. Er zijn altijd wel zaken die mijn aandacht trekken. Ik leid mede daardoor, met veel plezier, een druk en hectisch leven. Naast mijn werk als consultant doe ik vrijwilligerswerk, ben ik bestuurslid bij een muziekvereniging en kweek ik mijn eigen groenten. Natuurlijk onderhoud ik mijn gezin, familie, vrienden en huishouden. Als ik daarna tijd over heb speel ik klarinet of zit ik heerlijk op de bank met een boek en een kop thee. Enorm geraakt ben ik door ‘Les Misèrables’. Tijdens de aftiteling keek ik met rood doorlopen ogen en een brok in de keel mijn dochter aan, bij wie de laatste tranen nog over de wangen biggelden. We moesten direct verschrikkelijk om elkaar lachen. Een onvergetelijk moment.’