Onze diensten
Team Manager
Patricia Bijnsdorp-van Velzen

Patricia heeft een achtergrond in de zorg, waarvan bijna 10 jaar werkervaring als Kwaliteitsmanager bij een middelgrote kliniek. In 2006 start zij bij QSN op het gebied van kwaliteit en milieu en is zij Projectleider voor verschillende organisaties. Ze heeft een post HBO opleiding Coaching gevolgd en sinds 2019 is zij Team Manager van consultants en lid van het Management Team. We laten haar hieronder graag aan het woord.

Patricia Bijnsdorp-van Velzen

‘Het mensgerichte aspect van mijn werk spreekt mij erg aan. Wat People Management zo leuk maakt, is dat ik collega’s kan helpen bij hun ontwikkeling. Door te sparren, te motiveren en te inspireren, maar ook door een harmonieuze omgeving met een goede sfeer te creëren. Daarbij put ik uit mijn ervaring en ontwikkeling als Consultant. Waar ik bij mijn start bij QSN sterk op de inhoud gericht was, met veel aandacht voor normen, ben ik mij in de loop van de jaren steeds meer op de menselijke kant gaan richten.

Bij het woord ‘kwaliteit’ denk ik vooral aan kwaliteit van het leven. Aan het genieten van het leven en je passie volgen. In mijn geval is dat mooie reizen maken, andere culturen ontdekken en indrukwekkende plekken bezoeken. Zo heb ik onder meer Argentinië, China, Peru, Zuid-Afrika en Kenia bezocht. Maar het hoeft niet per se ver weg. Ook uitwaaien op het strand van Texel kan heerlijk zijn, of mosselen eten in Normandië. Deze belevenissen zijn niet in geld uit te drukken, dat is wat ze zo bijzonder maken.

Inspiratie haal ik, naast reizen, uit het boek ‘De alchemist’ van Paulo Coelho. Een schaapsherder gaat op reis om te ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. ‘Volg je eigen gevoel, je eigen hart’, is de les van het boek. Mijn levensmotto is: je krijgt wat je geeft. Ik wil dan ook een leuk mens zijn voor anderen én voor mijzelf.

Wat mijn plannen zijn? Het maximale uit mijn werk halen en me daar nog verder in ontwikkelen. En natuurlijk nog een aantal mooie reizen maken!’