Onze diensten
Consultant
Max Beenen

Max heeft Commerciële Economie gestudeerd en vervolgens een master Strategic Management behaald aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn afstuderen heeft hij een aantal jaren als Bedrijfskundig Adviseur gewerkt voor verschillende bedrijven op strategisch, tactisch en operationeel vlak. Max is in 2020 bij QSN gestart. We laten Max hieronder graag zelf aan het woord.

Max Beenen

‘Hebben we een afspraak? Geen zorgen, ik ben op tijd. Ik geloof namelijk dat een goede voorbereiding de sleutel is naar succes.

Mijn ultieme voorbeeld van kwaliteit? Na een afgeronde opdracht met een tevreden klant proosten op het behaalde certificaat. Kwaliteit realiseer ik door goed na te denken voor ik handel en tegelijkertijd ook knopen durven door te hakken. Ik ben pas tevreden als ook echt resultaten zijn bereikt. Volgens mijn omgeving sta ik met beide benen op de grond, ben ik ambitieus, zelfredzaam en sociaal.

Mijn favoriete vervoersmiddel is mijn Fiat Coupé 20v Turbo. Mijn vader had er vroeger ook een, dus die liefde voor auto’s is blijven hangen. Op een vrije dag trek ik er samen met mijn partner graag op uit. Lekker toeren door een natuurgebied en stoppen bij bezienswaardigheden. Wandelschoenen aan en mooie dingen van dichtbij bewonderen. Op mijn bucketlist staat een lange reis door Amerika maken. Het liefst in een Ford Mustang Cabrio met muziek van Pearl Jam en de Red Hot Chili Peppers.’