Onze diensten
Consultant
Marloes van der Schaaf

Marloes heeft Management & Organisatie gestudeerd en in voorgaande functies veel ervaring opgedaan rondom Kwaliteit, Milieu en Arboveiligheid. Marloes is sinds 2022 werkzaam bij QSN in de rol van QHSE Consultant. We laten haar graag zelf aan het woord:

Marloes Lammertink van der Schaaf

Mijn partner beschrijft mij als iemand met een goed relativeringsvermogen. Dat kan ik zeker beamen. Ik denk in oplossingen en ga geen uitdaging uit de weg. Een moeilijke situatie of groot probleem probeer ik te verkleinen tot deelprojectjes. Stap voor stap lossen we de situatie op, zo is het toch overzichtelijk en behapbaar! 

Fouten durven maken, deze toegeven en er vervolgens van leren. Dat is voor mij het ultieme voorbeeld van kwaliteit. Ik geloof dat je op deze manier ook het beste uit een team kan halen. 

Op een vrije dag sta ik het liefst samen met mijn tweelingzus in onze Foodtruck! Dat is echt wel een grote passie. Mijn favoriete vervoersmiddel is een elektrische auto. Het is milieubewust en tijdens het autorijden zet ik graag een interessante podcast op. De autorit wordt hiermee een absoluut zen momentje.’