Onze diensten
Corporate Recruiter
Malou Koopmans

Malou heeft een achtergrond in toerisme en is uiteindelijk het recruitment vak “ingerold”. Malou heeft brede recruitmentervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. In haar functie bij QSN heeft zij als belangrijkste doel; mooie matches maken als toevoeging aan het huidige QSN team! We laten Malou hieronder graag zelf aan het woord.

Corporate Recruiter

‘Zorgzaam, grappig, eerlijk en betrouwbaar. Dat zijn de kenmerken die mijn vriend mij toedicht. Kwaliteit is voor mij alles goed op orde hebben. Duidelijke afspraken maken en deze natuurlijk ook nakomen. Ik ben geen treuzelaar en heb stiekem een hekel aan laatkomers. Langdradige verhalen met veel geschiedenis en jaartallen kunnen mij minder boeien. Als ergens mijn interesse ligt, maak ik het ook concreet. In de afgelopen jaren is daardoor mijn bucketlist alleen maar langer geworden. Het liefst streep ik zo veel mogelijk vakantielanden en bijzondere plekken af. Op dit moment zijn favoriet: Zuid-Afrika, Colombia, Lapland en Nepal. Maar dat kan volgende week ook weer anders zijn. Als ik een interessant reisblog heb gelezen of bijvoorbeeld mooie plaatjes tegen kom op Instagram. Stiekem ben ik best wel trots dat ik al meerdere keren alleen op reis ben gegaan. Je leert jezelf dan pas echt goed kennen.

Ook al verricht ik een mooie werkprestatie, ik roep het liever niet van de daken. Op één specifieke klus ben ik wel heel erg trots. Bij mijn vorige werkgever is het gelukt om een goede masterclass te werven en selecteren. Inmiddels hebben zij allemaal een vast contract gekregen. Dat is voor mij toch wel een voorbeeld van werkgeluk.’