Onze diensten
Account Executive
Lianne Brugman

Lianne is ook te bereiken via 0252-749932.

 

Lianne heeft een ruime ervaring op het gebied van (internationaal) Sales- en Account Management en heeft voordat zij bij QSN startte in de reis- en recreatiebranche gewerkt. Sinds januari 2021 is Lianne onderdeel van het Sales- en Marketingteam in de rol van Account Executive. We laten haar hieronder graag even zelf aan het woord.

Account Executive

‘Empathisch, energiek, hulpvaardig en hard werkend. Eigenschappen die mijn man mij toedicht. Ik herken deze eigenschappen wel. Ik vergeet nog wel eens aan mezelf te denken. Het zit gewoon in mij om de mouwen op te stropen en lekker aan de slag te gaan. Afspraak is bij mij ook echt afspraak. Ook ben ik van mening dat voor een goede samenwerking afspraken nakomen een absolute must is. Stilzitten is sowieso niets voor mij. In mijn vrije tijd ben ik druk met de opvoeding van onze drie zonen, zingen, zwemmen, vrijwilligerswerk en achterstallige klusjes.

De 3 v’s; veiligheid, vitaliteit en vrijheid bepalen de kwaliteit van leven. Als een van de v’s wegvalt, heeft dat direct effect op je onafhankelijkheid. Op een vrije dag trek ik er daarom graag op uit. Lekker wandelen in de natuur of een bezoek aan familie. Ook ben ik stiekem best wel trots dat ik de opleiding tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand heb gedaan. Als klein meisje riep ik al: ‘’Ik word later BABS!’’ Ik hoop in de toekomst, naast mijn werk, vele huwelijken te mogen sluiten. Wat een geweldige eer is dat!’