Onze diensten
Financieel Medewerker
Alida Koek-Terpstra

Alida Koek werkt sinds 2018 bij QSN en heeft voorafgaand ruim 12 jaar als Financieel Medewerker bij een vastgoedbedrijf gewerkt. Zij is met name verantwoordelijk voor een accurate projectadministratie en vervult daarmee een essentiële rol in onze operatie. We laten haar hieronder graag zelf aan het woord.

Alida Koek-Terpstra

‘Kwaliteit leveren betekent voor mij dat je je afspraken nakomt en doet wat je zegt. Zowel naar de klant als naar collega’s. En zo goed mogelijk natuurlijk. Want voor mij is de beste klant een tevreden klant. Ik ben een doener die graag de puntjes op de i zet, en dat is terug te zien in mijn werk. Privé komen die eigenschappen ook goed van pas: samen met mijn man heb ik eigenhandig ons huis verbouwd. Het geeft zo veel voldoening om iets helemaal zelf te doen en dan een prachtig resultaat te boeken. Daar word ik echt blij van.

Op een vrije dag ga ik graag een rondje hardlopen. Na deze inspanning vind ik het heerlijk om op de bank te kruipen met een kop koffie en een paar hoofdstukken van een misdaadroman te lezen. Wanneer ik op vakantie ben met mijn man en dochter lees ik ook graag: de e-reader met een flink aantal thrillers gaat altijd in de koffer. En als het even kan neem ik ook de fiets mee. Ik kom echt tot rust van een flink eind fietsen, lekker in de buitenlucht je hoofd leegmaken. De fiets is dan ook mijn favoriete vervoermiddel. Je ziet veel van de omgeving en tegelijkertijd ben je sportief bezig.’