Onze diensten

QSN Team

Ontmoet de experts

Directeur
Ron Wijling

Ron heeft een bedrijfseconomische achtergrond en heeft na zijn diensttijd bij DHL en Shell Information Technology International gewerkt. In 2001 is hij mede-eigenaar geworden van QSN en sindsdien is hij financieel verantwoordelijk voor QSN.

Lees meer
Ron Wijling
Directeur
Nicolette Wijling

Nicolette heeft een bedrijfseconomische achtergrond en is begonnen als Kwaliteitscoördinator bij DHL. Ook heeft ze gewerkt als Lead Auditor en als Adviseur. In 1997 is zij gestart met QSN vanuit huis. Sinds 2001 is zij samen met haar echtgenoot eigenaar van QSN en commercieel verantwoordelijk.

Lees meer
Nicolette Wijling
Account Executive
Monique Reinerie

Monique heeft brede ervaring op het gebied van Sales- en Accountmanagement vanuit diverse organisaties. Sinds 2021 is Monique onderdeel van het Sales- en Marketingteam van QSN en werkt zij in de rol van Account Executive.

Lees meer
Digital Marketeer & Office Management
Daphne Koot

Daphne heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd in Amsterdam en is vervolgens in 2020 bij QSN gestart als Office Manager. Daarbij is zij het centrale aanspreekpunt van ons kantoor. Sinds 2022 vervult zij ook de rol van Digital Marketeer.

Lees meer
Daphne Koot
Consultant
Johan Mekking

Johan werkt sinds februari 2023 bij QSN als QHSE Consultant. In zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan in het aansturen van afdelingen, verbeteren van processen en waarborgen van kwaliteit. Hij heeft ervaring met de ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en VCA.

Lees meer
Johan Mekking
Consultant
Marie-Cecile Pruijn

Marie-Cecile heeft een achtergrond op het gebied van voeding en management en was Kwaliteitsmanager bij een grote cateringorganisatie. Sinds 2002 werkt zij voor QSN als Senior Consultant en Projectleider.

Lees meer
Marie-Cecile Pruijn
Consultant
Lisa Houwer

Lisa heeft een achtergrond in Human Logistics. Bij haar vorige werkgever heeft zij gewerkt als IT Security & Information Officer en veel ervaring opgedaan met Informatiebeveiliging. Bij QSN vervult Lisa sinds 2021 de rol van Information Security Consultant.

Lees meer
Consultant Informatiebeveiliging
Consultant
Thijs Plasman

Thijs heeft een opleiding afgerond in Human Resource Management. Hij kwam er al snel achter dat zijn interesse ligt bij kwaliteit en milieu. In zijn voorgaande baan heeft hij veel ervaring opgedaan. Sinds juni 2022 is Thijs werkzaam bij QSN en vervult hij de rol van QHSE Consultant.

Lees meer
Thijs Plasman
Consultant
Martijn Eijsackers

Martijn heeft een studie achtergrond in Bestuurskunde en diverse managementfuncties vervuld. Inmiddels heeft hij veel ervaring op het gebied van proces- en kwaliteitsmanagement. Sinds november 2022 is Martijn werkzaam bij QSN en vervult hij de rol van QHSE Consultant.

Lees meer
Consultant
Madelon de Wit

Madelon werkt al bijna 20 jaar op het vlak van kwaliteit- en voedselveiligheidsmanagement. Gestart bij een catering organisatie en sinds 2008 werkzaam voor QSN. Daarnaast verzorgt zij verschillende trainingen binnen QSN.

Lees meer
Madelon de Wit
Consultant
Mike Samson

Mike heeft veel werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging. Bij diverse organisaties heeft hij onder andere de rol van Security Officer vervuld. Sinds juli 2022 is hij werkzaam voor QSN in de functie van Information Security Officer.

Lees meer
Mike Samson
Consultant
Lonneke van Harrewijn

Lonneke heeft een master opleiding Beleids- en Organisatiewetenschappen gevolgd. Met meer dan 12 jaar werkervaring op het gebied van Human Resources Management, EFQM en sustainability, is zij in 2014 gestart bij QSN als Senior Consultant en Projectleider.

Lees meer
Lonneke van Harrewijn
Consultant
Tjitske Lohstroh

Tjitske is afgestudeerd aan de kunstacademie in Maastricht. In 2015 gooide ze het roer om en is ze gestart met een omscholingstraject tot Software Developer. Uiteindelijk is ze in de rol van Security Officer terecht gekomen. Sinds 2022 is Tjitske werkzaam bij QSN en vervult zij de rol van Information Security Consultant. 

Lees meer
Consultant
William Kulk

William Kulk heeft een achtergrond in Accountancy. Voordat hij in 2019 bij QSN startte, was hij o.a. IT Auditor bij BDO en heeft hij ervaring opgedaan met het toepassen van AVG wetgeving, Informatiebeveiliging, ERP audits en het samenstellen van ISAE rapportages. Bij QSN is hij Projectleider op het gebied van ISO 27001, NEN 7510 en ISAE rapportages.

Lees meer
William Kulk
Consultant
Denise van de Steeg

Denise heeft veel ervaring opgedaan met kwaliteit en informatiebeveiliging. In haar voorgaande functie was ze onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het kwaliteits- en informatiebeveiligingsmanagementsysteem. Ook voerde ze de interne audits uit. Sinds december 2022 is Denise werkzaam bij QSN en vervult zij de rol van Information Security Consultant.

Lees meer
Denise van de Steeg
Consultant
Liesanne Visser

Liesanne werkt sinds 2019 bij onze organisatie als Information Security Consultant. Na haar bachelor- en masteropleiding op het gebied van Communicatie & Organisatie, heeft zij hiervoor gewerkt als Projectmanager bij Mazars.

Lees meer
Liesanne Visser
Consultant
Job van de Kraats

Job heeft geleerd voor Biochemisch en Microbiologisch analist maar maakte al snel de switch naar certificatielandschap. Inmiddels heeft hij veel ervaring op gedaan op het gebied van kwaliteit, milieu, arbo en voedselveiligheid. Sinds juni 2022 is Job werkzaam bij QSN en vervult hij de rol van QHSE Consultant.

Lees meer
Job van de Kraats
Consultant
Erwin Holster

Erwin heeft een achtergrond op het vlak van Civiele Techniek. Vanuit zijn werk voor een bouwonderneming kwam hij in aanraking met veiligheid en kwaliteit. In 2005 gestart als Consultant bij QSN. Inmiddels is hij als Senior Consultant en Projectleider betrokken bij multidisciplinaire projecten.

Lees meer
Erwin Holster
Consultant
Marjolijn Balk-Laroo

Marjolijn werkt sinds februari 2023 bij QSN in de rol van QHSE Consultant. In haar loopbaan heeft ze bij diverse organisaties de rol van KAM coördinator vervuld. Daarnaast heeft ze een passie voor voeding.

Lees meer
Marjolijn Balk-Laroo
Consultant
Ann Depoorter

Ann heeft de Hogere Hotelschool in Antwerpen gedaan en heeft o.a. lang gewerkt als QHSE manager bij een telecom organisatie. Sinds 2015 werkt zij voor QSN. Binnen ons team is zij tevens één van de Kennisexperts op het gebied van milieu- en energiemanagement.

Lees meer
Consultant
Marloes van der Schaaf

Marloes heeft Management & Organisatie gestudeerd en in voorgaande functies veel ervaring opgedaan rondom Kwaliteit, Milieu en Arboveiligheid. Marloes is sinds 2022 werkzaam bij QSN in de rol van QHSE Consultant.

Lees meer
Marloes Lammertink van der Schaaf
Consultant
Jason Bak

Jason heeft in zijn voorgaande functies veel ervaring opgedaan met certificeringstrajecten. Hij heeft o.a. ondersteund bij de implementatie van een ISMS en audits uitgevoerd. Jason is sinds mei 2022 werkzaam bij QSN in de rol van Information Security Consultant.

Lees meer
Jason Bak