Onze diensten

QSN Team

Ontmoet de experts

Directeur
Ron Wijling

Ron heeft een bedrijfseconomische achtergrond en heeft na zijn diensttijd bij DHL en Shell Information Technology International gewerkt. In 2001 is hij mede-eigenaar geworden van QSN en sindsdien is hij financieel verantwoordelijk voor QSN.

Lees meer
Ron Wijling
Directeur
Nicolette Wijling

Nicolette heeft een bedrijfseconomische achtergrond en is begonnen als Kwaliteitscoördinator bij DHL. Ook heeft ze gewerkt als Lead Auditor en als Adviseur. In 1997 is zij gestart met QSN vanuit huis. Sinds 2001 is zij samen met haar echtgenoot eigenaar van QSN en commercieel verantwoordelijk.

Lees meer
Nicolette Wijling
Account Executive
Monique Reinerie

Monique heeft brede ervaring op het gebied van Sales- en Accountmanagement vanuit diverse organisaties. Sinds 2021 is Monique onderdeel van het Sales- en Marketingteam van QSN en werkt zij in de rol van Account Executive.

Lees meer
Account Executive
Lianne Brugman

Lianne heeft een commerciële achtergrond in de reisbranche. Ze heeft gewerkt als Communicatiemanager bij een verkoop- en marketingorganisatie voor camper- en caravanmerken. Sinds januari 2021 is Lianne onderdeel van het sales- en marketingteam in de rol van Account Executive.

Lees meer
Account Executive
Account Executive
Wouter Bronsgeest

Wouter heeft Commerciële Economie gestudeerd en heeft vervolgens een commerciële rol gehad in de autobranche. Sinds 2021 is Wouter onderdeel van het Sales- en Marketingteam van QSN en werkt hij in de rol van Account Executive.

Lees meer
Manager Marketing & Inside Sales
Tessy Derks

Tessy heeft een achtergrond op het gebied van Human Resources en Verandermanagement. Ze heeft verschillende jaren gewerkt als HR Adviseur. In 2017 is Tessy als Consultant gestart bij QSN. Later is zij in een marketing positie gerold en uiteindelijk doorgegroeid tot Manager Marketing & Inside Sales.

Lees meer
Tessy Derks
Team Manager
Patricia Bijnsdorp-van Velzen

Patricia heeft een achtergrond in de zorg, waarvan bijna 10 jaar werkervaring als Kwaliteitsmanager bij een middelgrote kliniek. In 2006 start zij bij QSN als Projectleider. Ze heeft een post HBO opleiding Coaching gevolgd en sinds 2019 is zij Team Manager van consultants en lid van het Management Team.

Lees meer
Patricia Bijnsdorp-van Velzen
Office Manager
Daphne Koot

Daphne heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd in Amsterdam en is vervolgens in 2020 bij QSN gestart als Office Manager. Daarbij is zij het centrale aanspreekpunt van ons kantoor.

Lees meer
Daphne Koot
Corporate Recruiter
Malou Koopmans

Malou heeft een achtergrond in toerisme en is uiteindelijk het recruitment vak “ingerold”. Malou heeft brede recruitmentervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. Sinds 2020 werkt ze bij QSN als Corporate Recruiter.

Lees meer
Malou Koopmans
Financieel Medewerker
Alida Koek-Terpstra

Alida Koek werkt sinds 2018 bij QSN en heeft voorafgaand ruim 12 jaar als Financieel Medewerker bij een vastgoedbedrijf gewerkt. Zij is met name verantwoordelijk voor een accurate projectadministratie en vervult daarmee een essentiële rol in onze operatie.

Lees meer
Alida Koek-Terpstra
Consultant
Wouter van Hoorn

Wouter heeft Commerciële Economie gestudeerd en heeft vervolgens als Project Secretaris gewerkt voor een verzekeraar. Daar heeft hij aan twee grote veranderprojecten gewerkt binnen finance en IT. Wouter is sinds 2020 werkzaam bij QSN.

Lees meer
Wouter van Hoorn
Consultant
Esther van de Meerakker

Esther werkt sinds 2021 bij QSN als Information Security Consultant. Zij heeft een bachelor in Communicatie afgerond en zich de laatste jaren steeds verder verdiept in privacy en informatiebeveiliging door een certificering als Privacy Professional.

Lees meer
Esther McGilvray
Consultant
Anouk Zeelte

Anouk heeft jarenlang in de luchtvaartsector gewerkt. Voor haar carrière bij QSN werkte ze als Product & Passenger Logistics Manager én was ze OR lid, waar haar affiniteit voor Arboveiligheid is ontstaan. Bij QSN vervult Anouk sinds 2021 de functie van QHSE Consultant.

Lees meer
Anouk Zeelte
Consultant
Stéphanie Moor

Stéphanie heeft een achtergrond op het gebied van voedselveiligheid. Ze heeft lange tijd als Quality Manager gewerkt bij een voedingsmiddelen productiebedrijf. Sinds 2014 werkt zij bij QSN als QHSE Consultant.

Lees meer
Stéphanie Moor
Consultant
Max Beenen

Max heeft Commerciële Economie gestudeerd en vervolgens een master Strategic Management behaald. Daarna heeft hij een aantal jaren als Bedrijfskundig Adviseur gewerkt voor verschillende bedrijven op strategisch, tactisch en operationeel vlak. Max is in 2020 bij QSN gestart.

Lees meer
Max Beenen
Consultant
Marie-Cecile Pruijn

Marie-Cecile heeft een achtergrond op het gebied van voeding en management en was Kwaliteitsmanager bij een grote cateringorganisatie. Sinds 2002 werkt zij voor QSN als Senior Consultant en Projectleider.

Lees meer
Marie-Cecile Pruijn
Consultant
Lisa Houwer

Lisa heeft een achtergrond in Human Logistics. Bij haar vorige werkgever heeft zij gewerkt als IT Security & Information Officer en veel ervaring opgedaan met Informatiebeveiliging. Bij QSN vervult Lisa sinds 2021 de rol van Information Security Consultant.

Lees meer
Consultant Informatiebeveiliging
Consultant
Madelon de Wit

Madelon werkt al bijna 20 jaar op het vlak van kwaliteit- en voedselveiligheidsmanagement. Gestart bij een catering organisatie en sinds 2008 werkzaam voor QSN. Daarnaast verzorgt zij verschillende trainingen binnen QSN.

Lees meer
Madelon de Wit
Consultant
Lonneke van Harrewijn

Lonneke heeft een master opleiding Beleids- en Organisatiewetenschappen gevolgd. Met meer dan 12 jaar werkervaring op het gebied van Human Resources Management, EFQM en sustainability, is zij in 2014 gestart bij QSN als Senior Consultant en Projectleider.

Lees meer
Lonneke van Harrewijn
Consultant
Tjitske Lohstroh

Tjitske is afgestudeerd aan de kunstacademie in Maastricht. In 2015 gooide ze het roer om en is ze gestart met een omscholingstraject tot Software Developer. Uiteindelijk is ze in de rol van Security Officer terecht gekomen. Sinds 2022 is Tjitske werkzaam bij QSN en vervult zij de rol van Information Security Consultant. 

Lees meer
Consultant
Liesanne Visser

Liesanne werkt sinds 2019 bij onze organisatie als Information Security Consultant. Na haar bachelor- en masteropleiding op het gebied van Communicatie & Organisatie, heeft zij hiervoor gewerkt als Projectmanager bij Mazars.

Lees meer
Liesanne Visser
Consultant
William Kulk

William Kulk heeft een achtergrond in Accountancy. Voordat hij in 2019 bij QSN startte, was hij o.a. IT Auditor bij BDO en heeft hij ervaring opgedaan met het toepassen van AVG wetgeving, Informatiebeveiliging, ERP audits en het samenstellen van ISAE rapportages. Bij QSN is hij Projectleider op het gebied van ISO 27001, NEN 7510 en ISAE rapportages.

Lees meer
William Kulk
Consultant
Erwin Holster

Erwin heeft een achtergrond op het vlak van Civiele Techniek. Vanuit zijn werk voor een bouwonderneming kwam hij in aanraking met veiligheid en kwaliteit. In 2005 gestart als Consultant bij QSN. Inmiddels is hij als Senior Consultant en Projectleider betrokken bij multidisciplinaire projecten.

Lees meer
Erwin Holster
Consultant
Ann Depoorter

Ann heeft de Hogere Hotelschool in Antwerpen gedaan en heeft o.a. lang gewerkt als QHSE manager bij een telecom organisatie. Sinds 2015 werkt zij voor QSN. Binnen ons team is zij tevens één van de Kennisexperts op het gebied van milieu- en energiemanagement.

Lees meer
Ann Depoorter
Consultant
Marloes van der Schaaf

Marloes heeft Management & Organisatie gestudeerd en in voorgaande functies veel ervaring opgedaan rondom Kwaliteit, Milieu en Arboveiligheid. Marloes is sinds 2022 werkzaam bij QSN in de rol van QHSE Consultant.

Lees meer
Marloes Lammertink van der Schaaf