De mooiste werkplekken van 2018

De consultants van QSN reizen heel het land door om onze klanten te helpen met certificeringstrajecten. Wij kennen geen sleur en geen enkele dag is hetzelfde. We nemen je daarom graag mee naar onze meest bijzondere werkplekken van 2018.

DESMET Studio’s

Consultant Jasper faciliteert de DESMET studio’s in Amsterdam met de implementatie van de informatiebeveiligingsnorm ISO 27001. Helemaal gaaf dat Jasper tijdens zijn afspraken ook de Totum van Expeditie Robinson mocht vasthouden. Een voor in de boeken.

DEEP

Voor de interne audits bezoeken onze consultants ook projectlocaties. Consultant Ann ging dit jaar tijdens de interne audits voor DEEP op de normen ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 45001 (arboveiligheid) mee op de Vessel Storm door de Amsterdamse wateren.

Fortadio

Over risicomanagement gesproken… Schapen verrassen consultants Tessy en Madelon op de oprit van een liftmontage bedrijf in Friesland.

TCR op Schiphol

Consultants Matthieu en Madelon hebben bij klant TCR wel een hele bijzondere werkplek, namelijk op Schiphol aan de start-, en landingsbaan.

Cityviews als deze zijn toch om bij weg te dromen…

Lijkt jou dat ook wat? Een baan waarbij iedere dag anders is? Geen sleur en veel uitdagingen en dynamiek? Misschien sluit jij je in 2019 wel aan bij ons mooie team. Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Fijne feestdagen!