Onze diensten

Awareness

Managementsysteem levendig houden

Misschien heeft jouw organisatie al een ISO certificaat behaald. Een mooi bewijsstuk dat jouw organisatie al veel heeft ingeregeld op het gebied van kwaliteitmilieu, energiearboveiligheid of informatiebeveiliging. Maar hoe hou je het nu levendig? Hoe zorgt jouw organisatie dat het kennis- en bewustzijnsniveau van alle medewerkers op orde blijft? Hoe zorg je er nu voor dat het de aandacht blijft krijgen die het verdient? Veel van onze opdrachtgevers worstelen met dit soort uitdagingen. Onze ervaren Kennisexperts helpen jouw organisatie graag verder bij het verbeteren en vergroten van de awareness.

Aanpak

Bij QSN geloven we in een op maat gemaakt plan. Maar we kunnen je natuurlijk wel alvast vertellen welke awareness producten succesvol waren bij onze opdrachtgevers. We hebben een eigen Multimedia Designer in dienst en daardoor veel ervaring met op maat gemaakte communicatieplannen. Deze programma’s bestaan o.a. uit (foto)workshops, (animatie)video’s, posters, e-learning en kennistesten. Ook kunnen we zorgdragen voor een passend jaarplan met inzet van bijvoorbeeld mystery guests, Vishing, Pentesten en Phisingmails.

Inspiratie?

In juni 2020 hebben we een webinar gegeven met praktische tips om Informatiebeveiliging levendig te houden. Wil je de link ontvangen om het webinar terug te kijken? Stuur gerust een e-mail naar info@qsn.nl.

Verduurzaming

Veelgestelde vragen

Wat is Vishing?

Wat is een mystery guest?