Onze diensten

Brown Paper Audits

Vernieuwde auditmethodiek

De naam zegt het eigenlijk al, tijdens de Brown Paper Audit gaan onze consultants binnen jouw organisatie aan de slag met een groot vel (bruin) papier. De consultant, die de rol van auditor op zich neemt, zorgt voor een gestructureerde voorbereiding, uitvoering en vastlegging.

Uitvoering Brown Paper Audit

Medewerkers uit een specifieke procesketen komen samen en gaan aan de slag met het inzichtelijk maken van de praktijk, door het plakken van post-its. Daarbij wordt ingezoomd op oorzaken, knelpunten, achtergronden maar ook oplossingen. Hierdoor ontstaat direct een duidelijk inzicht, eigenaarschap en een geprioriteerd overzicht van verbeteracties.

Door de audit op deze manier vorm te geven resulteert dit in een meer draagvlak voor verbeteracties omdat de aanwezige medewerkers zelf kunnen aangeven met welke verbeteracties zij aan de gang zullen gaan.

Wat QSN voor jouw organisatie kan betekenen

De QSN consultants hebben al veel ervaring met het begeleiden van Brown Paper sessies. Onze consultants nemen de lead, zorgen voor focus en komen samen met jouw organisatie tot de kern. Wij zullen er voor zorgen dat jouw organisatie zich kan richten op de inhoud. Wil je meer weten over onze aanpak? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in!

Vernieuwde auditmethodiek
Voordelen Brown Paper Audit
  • Vernieuwde methodiek, maakt traditionele audits overbodig
  • Brengt het team dichter bij elkaar
  • Draagt bij aan draagvlak creëren
  • Stimuleert verbetering

Recente artikelen

Milieu & Energie
onderzoeksplicht
12-05-2023
QSN Blog

Energiebesparings-, informatie- en onderzoeksplicht

Heeft jouw organisatie een groot energieverbruik? Dan kan het heel goed zijn dat je moet voldoen aan de energiebesparings- en informatieplicht en/of de onderzoeksplicht. Wanneer dit het geval is moet de organisatie besparende maatregelen nemen die zich binnen vijf jaar terugverdienen. 

Informatiebeveiliging
Wegiz
02-05-2023
QSN nieuws

Wegiz unaniem aangenomen

Op Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel voor de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz) unaniem aangenomen. De Wegiz treedt op 1 juli, na publicatie in het Staatsblad, in werking en gaat verplichten dat gegevensuitwisseling tussen zorgaanbieders elektronisch verloopt.

Informatiebeveiliging
Consultant Informatiebeveiliging
20-04-2023
QSN Blog

Veilig omgaan met gegevens

De digitale criminaliteit neemt toe en dus wordt het veilig omgaan met gegevens steeds belangrijker. Het veilig omgaan met gegevens is een combinatie van het opzetten van veilige systemen, voldoen aan wet- en regelgeving en bewustwording. Information Security Consultant Lisa deelt 10 tips voor het veilig omgaan met gegevens.