Onze diensten

Brown Paper Audits

Vernieuwde auditmethodiek

De naam zegt het eigenlijk al, tijdens de Brown Paper Audit gaan onze consultants binnen jouw organisatie aan de slag met een groot vel (bruin) papier. De consultant, die de rol van auditor op zich neemt, zorgt voor een gestructureerde voorbereiding, uitvoering en vastlegging.

Uitvoering Brown Paper Audit

Medewerkers uit een specifieke procesketen komen samen en gaan aan de slag met het inzichtelijk maken van de praktijk, door het plakken van post-its. Daarbij wordt ingezoomd op oorzaken, knelpunten, achtergronden maar ook oplossingen. Hierdoor ontstaat direct een duidelijk inzicht, eigenaarschap en een geprioriteerd overzicht van verbeteracties.

Voordelen Brown Paper Audit

Door de audit op deze manier vorm te geven resulteert dit in een meer draagvlak voor verbeteracties omdat de aanwezige medewerkers zelf kunnen aangeven met welke verbeteracties zij aan de gang zullen gaan.

Wat QSN voor jouw organisatie kan betekenen

De QSN consultants hebben al veel ervaring met het begeleiden van Brown Paper sessies. Onze consultants nemen de lead, zorgen voor focus en komen samen met jouw organisatie tot de kern. Wij zullen er voor zorgen dat jouw organisatie zich kan richten op de inhoud. Wil je meer weten over onze aanpak? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in!

Vernieuwde auditmethodiek
Voordelen Brown Paper Audit
  • Vernieuwde methodiek, maakt traditionele audits overbodig
  • Brengt het team dichter bij elkaar
  • Draagt bij aan draagvlak creëren
  • Stimuleert verbetering