Ease-in-out
Managed Services

Managed Services en Audits

We nemen geen kijkje in de keuken, maar een duik in de organisatie.

Voldoen aan wet- en regelgeving, verhogen van de klanttevredenheid, realiseren van verbeteringen of behoud van ISO-certificaten, ook daarmee helpen onze consultants je graag. Onze managed services in contractvorm bieden een slimme manier om zorgeloos gecertificeerd te blijven en tegelijk het managementsysteem voortdurend te verbeteren.

Vaste deskundige professional

Bij QSN heb je niet iedere keer te maken met een ander gezicht: een vaste deskundige professional verdiept zich in jouw organisatie. Deze consultant is een geregistreerd Lead Assessor en heeft langdurige ervaring met het invoeren van managementsystemen bij vergelijkbare organisaties. Iemand met kennis van de branche dus, die op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen. En iemand die snel en effectief kan meedenken over mogelijke verbeteringen.

Voordelen
Klanten die al jarenlang gebruikmaken van onze managed services noemen de volgende voordelen:

  • Vaste professional als direct aanspreekpunt
  • Alle zorgen rond beheer en behoud uitbesteed
  • Periodieke rapportage realisatie serviceniveau
  • Minimale belasting voor de organisatie
  • Lage kosten door efficiënte tijdsinspanning
  • Slimme organisatie van werkzaamheden
  • Kennis van andere certificaten en ontwikkelingen
  • Integratie managementsystemen mogelijk
  • Vooraf inzicht in de kosten

Optimale aansluiting
Je bepaalt zelf welke invulling je wilt geven aan de managed services. Hierdoor sluit onze dienstverlening optimaal aan bij jouw organisatie en doelstellingen. Daarbij kunnen we zelfs de volledige functie van kwaliteitsmanager, milieucoördinator, qesh-manager of security officer  voor klanten vervullen.

QSN audits

QSN is geen partij voor certificatie, dat laten we liever over aan de officiële geaccrediteerde instellingen. Maar onze professionals zijn wel zeer breed gekwalificeerd als auditor. Zo hebben al onze consultants het examen van de Lead Assessor Course afgelegd en zijn zij officieel ingeschreven in het Engelse IRCA-register. Vanwege de garantie die dit biedt voor compliance is dit een belangrijk element van onze dienstverlening.

Interne audits
Interne audits vormen een fundamenteel onderdeel van onze projecten. Hiermee verschaffen we jouw organisatie inzicht in de sterke punten en de mogelijkheden tot verbetering. Daarnaast voeren we leveranciersaudits en ketenaudits uit voor zorgverzekeraars, telecombedrijven en fabrikanten. Ook in onze interne audits speelt onze filosofie een doorslaggevende rol: wij vinden het van belang dat een audit altijd constructief is, inspireert en bijdraagt aan een langdurige samenwerking tussen leverancier en opdrachtgever.

Audits voor Zilveren Kruis (ZBR)
QSN voert in opdracht van Zilveren Kruis audits uit volgens de Zilveren Kruis Beoordelingsrichtlijn. Ga voor meer informatie over deze audits en aanmelding naar onze website zbr.qsn.nl.

Ook profiteren van de voordelen van onze managed services & audits? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wil je meer weten over certificatie of heb je een andere vraag? Nicolette helpt je graag.

Managed Services