Digitalisering

We nemen geen kijkje in de keuken, maar een duik in de organisatie.

Voor organisaties is het belangrijk digitale middelen voluit te benutten om concurrentievoordeel te realiseren. Het gaat daarbij om alle digitale technologieën waardoor alles met elkaar verbonden is. Essentiele uitgangspunten hierbij zijn o.a. kostenbesparingen, waardecreatie, een betere klantbeleving en tevreden medewerkers. Ook bij de digitalisering van managementsystemen helpen onze consultants je graag. Door slimme en vernieuwde methodieken zorgeloos gecertificeerd te blijven en tegelijk het managementsysteem voortdurend te verbeteren.

Vaste deskundige professional

Bij QSN heb je niet iedere keer te maken met een ander gezicht: een vaste deskundige professional verdiept zich in jouw organisatie. Deze consultant is een ervaren auditor en heeft langdurige ervaring met het invoeren van managementsystemen bij vergelijkbare organisaties. Iemand met kennis van de branche dus, die op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen. En iemand die snel en effectief kan meedenken over mogelijke verbeteringen.

Voordelen

Klanten die al jarenlang gebruikmaken van onze diensten, noemen de volgende voordelen:

  • Vaste professional als direct aanspreekpunt
  • Alle zorgen rond beheer en behoud uitbesteed
  • Periodieke rapportage realisatie serviceniveau
  • Minimale belasting voor de organisatie
  • Lage kosten door efficiënte tijdsinspanning
  • Slimme organisatie van werkzaamheden
  • Kennis van andere certificaten en ontwikkelingen
  • Integratie managementsystemen mogelijk
  • Vooraf inzicht in de kosten
  • Aanbod van systemen en methodieken die passen bij de digitaliseringsontwikkelingen

Optimale aansluiting door vernieuwde methodieken

Je bepaalt zelf welke invulling je wilt geven aan het beheer- of verbetertraject. Bij QSN vinden we het belangrijk om aan de sluiten op de wensen van nu. De consultants bieden daarom ook dienstverlening aan op vernieuwde manieren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld implementatie van processen door video’s, een auditprogramma conform de Brown Paper methodiek of interne audits via digitale vragenlijsten. Ook bieden we diverse digitale oplossingen voor managementsystemen, procesbeschrijvingen en registraties waardoor real-time (verbeter)informatie ontstaat. Hierdoor sluit onze dienstverlening altijd optimaal aan op de dag van morgen en bij jouw organisatie(doelstellingen).

Audits

Interne audits vormen een fundamenteel onderdeel van onze projecten.

Brown Paper Audits

Een effectieve manier voor meer draagvlak.

Video dienstverlening

Minder tekst, meer beeld! Een video voor implementatie, instructie of informatievoorziening.