Onze diensten

QSN Video's

Toon alles
Milieu & Energie
QSN Webinar duurzaamheid
16-09-2021
QSN Video's

QSN Webinar | Duurzaamheid

In dit webinar praten Nicolette Wijling en Kennisexpert Lonneke van Harrewijn je bij over de ontwikkelingen op het gebied van Duurzaamheid. We staan stil bij een drieluik aan onderwerpen: de status van Duurzaamheid in Nederland, circulaire economie en SDG’s.

Informatiebeveiliging
Haydiên Nedd
27-07-2021
QSN Video's

QSN Vlog | De afwisselende werkweek van Haydiên

Haydiên Nedd werkt voor QSN als Information Security Consultant en Multimedia Designer. In deze vlog neemt ze jullie mee in haar afwisselende werkweek.

Informatiebeveiliging
Webinar Informatiebeveiliging
17-06-2021
QSN Video's

QSN Webinar | Ontwikkelingen Informatiebeveiliging

In dit webinar praten Nicolette Wijling en Kennisexpert Liesanne Visser je bij over de ontwikkelingen op het gebied van Informatiebeveiliging. We staan stil bij een drieluik aan onderwerpen: AVG, ISO 27000 familie en IB in de zorg.

Arboveiligheid
How to RI&E
19-01-2021
QSN Video's

QSN How to? | Risico Inventarisatie en Evaluatie

In deze video geven we uitleg over de Risicio Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). We vertellen voor wie de RI&E verplicht is, wat de RI&E is en delen een stappenplan voor het opstellen van een RI&E en bijbehorend Plan van Aanpak.
Informatiebeveiliging
How to Business Continuity Plan
19-08-2020
QSN Video's

QSN How to? | Business Continuity Plan

In deze QSN How To Video is Kennisexpert William in gesprek met Nicolette. Hij vertelt over het belang en het opstellen van een Business Continuity Plan.

Milieu & Energie
webinar EED Energie audit
28-07-2020
QSN Video's

QSN Webinar | EED Energie-audit

Moet jouw organisatie ook aan de EED Energie-auditplicht voldoen? Op 30 juni 2020 hebben wij een webinar gegeven waarin Ann en Nicolette de meest gestelde vragen over de EED Energie-audit behandelen.