Onze diensten

QSN Nieuws

Toon alles
Arboveiligheid
Instellen bureauplek
01-07-2022
QSN nieuws

Dag van de houding

Het is vandaag de Dag van de Houding. Een veel voorkomend risico bij kantoorwerk is eenzijdige lichamelijke belasting, met fysieke belasting als gevolg. Het is van groot belang dat de werkplek voldoet aan de gestelde eisen. Risico’s rondom de werkplek moet een organisatie opnemen in de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) 

Arboveiligheid
ARIE regeling
14-06-2022
QSN nieuws

Invoering nieuwe ARIE-regeling uitgesteld naar 1 januari 2023

Binnenkort is er een nieuwe ARIE-regeling van toepassing. Hierdoor zullen meer bedrijven onder de ARIE-regeling vallen. De invoering is uitgesteld naar 1 januari 2023.

Informatiebeveiliging
datalekkenrapportage 2021
09-06-2022
QSN nieuws

Datalekkenrapportage 2021

Elk jaar brengt de AP een datalekkenrapportage uit, waarin een totaaloverzicht van alle gemelde datalekken is opgenomen. Onlangs is de datalekkenrapportage over 2021 gepubliceerd.  

Informatiebeveiliging
BCM en BCP
31-05-2022
QSN nieuws

Nieuwe Whitepaper: BCM en BCP

Het doel van Business Continuity Management (BCM) is het waarborgen en optimaliseren van de continuïteit van een organisatie. De risico’s worden in kaart gebracht en maatregelen worden opgesteld in het Business Continuity Plan (BCP). Lees meer over dit onderwerp in de nieuwste whitepaper.

Werken bij QSN
duurzaamheid
19-05-2022
QSN nieuws

Fiets naar je werk dag

Het is vandaag de nationale ‘Fiets naar je werk dag’. Het doel van deze dag is om medewerkers te motiveren de auto vaker te laten staan en in plaats daarvan de fiets te pakken. QSN’ers Lianne en Monique komen dagelijks op de fiets naar kantoor.

Milieu & Energie
hernieuwbare energie
18-05-2022
QSN nieuws

Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie

Om de doelen uit het klimaatakkoord haalbaar en betaalbaal te maken heeft de Overheid het instrument Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) ingevoerd. In dit nieuwsartikel lees je meer over deze subsidie.