Onze diensten

QSN Blog

Toon alles
Milieu & Energie
European Battery Recycling Day
05-09-2022
QSN Blog

European Battery Recycling Day

Sinds 2015 is het op 9 september “European Battery Recycling Day”. Deze terugkerende dag staat compleet in het teken van batterijeninzameling en – recycling.

Milieu & Energie
EED Energie-audit
28-07-2022
QSN Blog

Vraag van de klant - Wanneer start de volgende EED Energie-audit ronde?

De EED Energie-audit is een verplichting vanuit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED). Energie-audit plichtige organisaties moeten elke vier jaar een audit uitvoeren. Wanneer start de volgende ronde? 

Risicomanagement
Leveranciersbeoordeling
20-06-2022
QSN Blog

Vraag van de klant - Hoe maak je de leveranciersbeoordeling waardevol?

Voor klanten die starten met ISO zijn de leveranciersbeoordelingen vaak een nieuw onderdeel. Tuurlijk, je hebt contact met jouw leveranciers. Maar ‘Hoe maak je de leveranciersbeoordeling waardevol?’. 

Informatiebeveiliging
Informatiebeveiliging assurance
20-06-2022
QSN Blog

Do's en don'ts in een ISAE traject

ISAE is een onafhankelijke assurance verklaring waarmee een organisatie aantoont dat uitbestede processen ‘in control’ zijn. In deze blog deelt Kennisexpert Lisa drie do’s en drie don’ts in een ISAE traject.

Informatiebeveiliging
Verklaring van Toepasselijkheid
30-05-2022
QSN Blog

Vraag van de klant - Wat is een Verklaring van Toepasselijkheid?

De Verklaring van Toepasselijkheid is een document, waarin een organisatie vastlegt welke beheersmaatregelen zijn geïmplementeerd op het gebied van informatiebeveiliging. Een verplicht onderdeel bij ISO 27001 en NEN 7510. 

Kwaliteit
Klanttevredenheid
18-05-2022
QSN Blog

Klanttevredenheidsonderzoek ...zinvol?

Een klanttevredenheidsonderzoek is een belangrijke maatstaf voor iedereen die bij jouw organisatie is betrokken. Met een slim opgezet klantentevredenheidsonderzoek ontstaat belangrijke stuurinformatie voor jouw organisatie.