Onze diensten

QSN Blog

Toon alles
Informatiebeveiliging
Informatiebeveiliging assurance
20-06-2022
QSN Blog

Do's en don'ts in een ISAE traject

ISAE is een onafhankelijke assurance verklaring waarmee een organisatie aantoont dat uitbestede processen ‘in control’ zijn. In deze blog deelt Kennisexpert Lisa drie do’s en drie don’ts in een ISAE traject.

Informatiebeveiliging
Verklaring van Toepasselijkheid
30-05-2022
QSN Blog

Vraag van de klant - Wat is een Verklaring van Toepasselijkheid?

De Verklaring van Toepasselijkheid is een document, waarin een organisatie vastlegt welke beheersmaatregelen zijn geïmplementeerd op het gebied van informatiebeveiliging. Een verplicht onderdeel bij ISO 27001 en NEN 7510. 

Kwaliteit
Klanttevredenheid
18-05-2022
QSN Blog

Klanttevredenheidsonderzoek ...zinvol?

Een klanttevredenheidsonderzoek is een belangrijke maatstaf voor iedereen die bij jouw organisatie is betrokken. Met een slim opgezet klantentevredenheidsonderzoek ontstaat belangrijke stuurinformatie voor jouw organisatie.

Arboveiligheid
Inspirerende thuiswerkplek LinkedIn
12-04-2022
QSN Blog

Tips voor thuiswerkers

Werk je (gedeeltelijk) thuis? Dan ben jij samen met jouw werkgever verantwoordelijk voor goede en veilige arbeidsomstandigheden. We zetten graag een aantal tips voor thuiswerkers op een rijtje. 

Risicomanagement
RMS 365
24-03-2022
QSN Blog

Welke risico's voorkom je met een digitaal managementsysteem?

Tegenwoordig is bijna alles gedigitaliseerd. Ook steeds meer organisaties houden zich hier mee bezig. Een logische ontwikkeling. In deze blog lees je welke risico’s bij een papieren managementsysteem worden wegnomen door te starten met een digitaal managementsysteem, bijvoorbeeld via RMS 365. 

Werken bij QSN
inspirerende thuiswerkplek
13-12-2021
QSN Blog

Tips voor een inspirerende thuiswerkplek

Thuiskantoor of thuiswerkplek, de naam zegt het al: Een plek in huis met een duidelijke functie; werk. Maar wat is nu een fijne en sfeervolle thuiswerkplek? En hoe creëer je die? QSN’er Madelon geeft je graag wat tips!