Onze diensten

QSN Blog

Toon alles
Milieu & Energie
duurzaamheid
02-01-2019
QSN Blog

Praktische tips voor een duurzaam 2019

Ondanks dat het woord ‘’duurzaam’’ door organisaties vaak (nog) als jeukwoord wordt gezien, weten we door de warmste zomer van 2018 allemaal dat het tijd is om iets te doen. In deze blog geef ik je graag een paar praktische tips om binnen jouw organisatie een duurzame start van 2019 te realiseren.

Kwaliteit
ISO certificering
21-11-2018
QSN Blog

5 redenen voor jouw organisatie om te certificeren

Sommige bedrijven zien het certificeren nog als een verplichte oefening. Hierdoor missen zij de meerwaarde die certificatie met zich mee kan brengen. In dit blog beschrijf ik aan de hand van 5 redenen wat certificering kan doen voor jouw bedrijf.

Kwaliteit
Interne audits op de schop
30-08-2018
QSN Blog

Leuke interne audits...omdat het ook anders kan

Wil jouw organisatie de negatieve associaties met interne audits ook doorbreken? Lees in dit blog drie auditmethodieken waardoor het ook anders kan.

Informatiebeveiliging
privacy
01-08-2018
QSN Blog

Privacy...wat moet ik er mee?

De Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) is geen nieuwe wet die zomaar uit de lucht is komen vallen. Deze verordening is niet meer dan een verscherping van regelgeving die al jaren van kracht was. In Nederland is de AVG de opvolger van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

Werken bij QSN
qsn team
28-05-2018
QSN Blog

Klaar voor de toekomst...?!

Wat is ècht belangrijk voor QSN? We merken dat de verwachtingen van opdrachtgevers en ook de klanten zelf veranderen.

Risicomanagement
snelle risicoanalyse
02-02-2018
QSN Blog

Meer dan een goed diner dankzij een snelle risicoanalyse

In het dagelijkse leven wordt iedereen regelmatig gevraagd naar zijn of haar mening over een product of dienst. Het lijkt alsof niets aangeschaft kan worden zonder een enquête als gratis bonus erbij.