Onze diensten

QSN Blog

Toon alles
Milieu & Energie
afvalscheiding
20-12-2019
QSN Blog

Start met afvalscheiding!

Begin 2020 goed en start met afvalscheiding. Hierdoor draagt jouw organisatie een steentje bij aan een beter milieu. Wij geven advies over een bijbehorend plan van aanpak.

Kwaliteit
Lunch & Learn Digitalisering
10-12-2019
QSN Blog

Lunch & Learn Digitalisering

Op 3 december 2019 hebben wij weer een leerzame Lunch & Learn sessie georganiseerd met onze opdrachtgevers. We hebben gediscussieerd over de wensen en risico’s bij het digitaliseren van managementsystemen, audits en compliance.

Informatiebeveiliging
Cyber Monday
02-12-2019
QSN Blog

Cyber Monday

Vandaag is het Cyber Monday en hoewel dit een commerciële aangelegenheid is, vinden wij het een uitgelezen kans om een aantal opmerkelijke gebeurtenissen op het gebied van informatieveiligheid in 2019 te bespreken.

Informatiebeveiliging
Risk Appetite
29-10-2019
QSN Blog

Risk Appetite als vertrekpunt voor verbetering

Als ondernemer wil je natuurlijk de continuïteit van de dienstverlening en de reputatie van de organisatie waarborgen. Hoe zorg je er nu voor dat jouw organisatie klaar is voor onverwachte verstoringen en incidenten?

Kwaliteit
digitalisering
24-10-2019
QSN Blog

Digitalisering risico's en processen

Digitalisering staat steeds vaker op de ondernemersagenda. Maar wat is digitalisering eigenlijk? En wat betekent dit voor compliance, certificatie en managementsystemen?

Kwaliteit
leveranciersbeoordeling
09-10-2019
QSN Blog

Leveranciersbeoordelingen wassen neus of toch waardevol?

In de ISO 9001 norm staat dat organisaties de leveranciers moeten beoordelen. Helaas wordt deze normeis door veel organisaties uitgevoerd omdat men denkt dat het moet van de ‘’externe auditor’’ of van ‘’QSN’’. Niet omdat men er echt iets aan denkt te hebben.