Over ons

Passie

We houden van ons vak en gaan voor kwaliteit! We zullen u niet vermoeien met filosofische beschouwingen over wat kwaliteit precies is. Dat is namelijk in iedere situatie verschillend. Maar we zijn dol op de uitdaging om kwaliteitsbeheer in telkens nieuwe omgevingen handen en voeten te geven. Ons hart gaat niet sneller kloppen van rigide stelsels van regels, maar wel van praktische oplossingen waar mensen graag mee werken en die tastbare resultaat voor onze klanten opleveren.

Inlevingsvermogen

Juist omdat kwaliteit voor de één niet hetzelfde is als voor de ander, vraagt kwaliteitsmanagement een grote mate van inlevingsvermogen. We verdiepen ons grondig in úw markt en úw organisatie om te bepalen hoe kwaliteitsmanagement uw organisatie verder helpt. Wij zijn de insider die van buiten komt. Dat praat wel zo makkelijk.

Kleurrijk

Standaardoplossingen passen niet in onze benadering. Daarom zijn we ook geen standaardconsultant. We durven ons eigen gezicht te laten zien. Weg met grijze muizen. Leve de fantasie. Inventieve oplossingen worden buiten de bestaande kaders gevonden. Dat is goed voor ons én voor u.

Doortastend

Als we van één ding overtuigd zijn, dan is het dat kwaliteitsmanagement concreet, tastbaar en resultaatgericht moet zijn. Dat vraagt van ons dan ook een doortastende aanpak. Niet eindeloos praten, maar aanpakken. Mouwen opstropen en aan de gang. U doet ons geen groter plezier dan te constateren dat we ‘gewoon ons werk doen’.

0124e@2x